Főoldal Sorozatok Értesülések szerint már tavasszal bemutatásra kerülhet az Obi-Wan Kenobi
Sorozatok

Értesülések szerint már tavasszal bemutatásra kerülhet az Obi-Wan Kenobi

Egy másik Star Wars legenda tér vissza idén a képernyőre.

467
Obi-Wan Kenobi

A Disney eddig szűkszavúan nyilatkozott a streaming szolgáltatásra szánt műsorok megjelenési dátumáról. A jövő héten mutatják be a The Book of Boba Fett utolsó részét, azt követően március végén a Marvel Studios Moon Knight sorozata következik. Mivel a Marvel és a Star Wars egymást váltja, ez sokak szerint azt jelenti, hogy az Obi-Wan Kenobi című sorozat a Moon Knight után kerül bemutatásra.

A megjelenési dátummal kapcsolatos találgatások akkor kaptak nagyobb hangot, amikor a Disney Plus egyik vezetője véletlenül megosztotta a Twitteren, hogy a Star Wars-sorozat májusban érkezik. A The Hollywood Reporter most megerősítette az Obi-Wan Kenobi májusi premier dátumát. A Star Wars: The Bad Batch animációs sorozatot tavaly május 4-én mutatták be, szóval ha az előzi évi megjelenési ütemet nézzük, minden jel szerint a Lucasfilm másolja 2021-et, és talán az Obi-Wannal már májusban találkozhatunk.

Amennyiben igaz az állítás, hogy az Obi-Wan Kenobi májusban jelenik meg, akkor ez azt jelenti, hogy a sorozat első nagy előzetesét valamikor márciusban vagy áprilisban mutathatják be. Egy másik érv is amellett szól, hogy májusban kerülhet bemutatásra a sorozat, ugyanis a Lucasfilm több sorozat történetét is erre a Kenobi-sorozatra építi a közeli jövőben.

A sorozat 10 évvel az A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, amikor Obi-Wan elfogadta sorsát és megbarátkozott új életstílusával a Tatuinon. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során. Talán Darth Vader és egykori mestere régóta várt találkozója során előbbit maguk az Inkvizítorok fogják kísérni. A tavalyi 2020 Disney Investor Day alatt a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy úgy írta le ezt a nagy találkozót, mint az évszázad visszavágója.

A Joby Harold forgatókönyve alapján Deborah Chow rendezésében készülő sorozatban Ewan McGregor, Hayden Christensen, Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell és Benny Safdie kap szerepet.

Obi-Wan Kenobi
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus választ ad majd arra, hogy honnan tudtak a jedik a kettő szabályáról

A showrunner arra is kitért, hogy számíthatunk-e Darth Bane felbukkanására.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...