Obi-Wan Kenobi

Értesülések szerint már tavasszal bemutatásra kerülhet az Obi-Wan Kenobi

Egy másik Star Wars legenda tér vissza idén a képernyőre.

A Disney eddig szűkszavúan nyilatkozott a streaming szolgáltatásra szánt műsorok megjelenési dátumáról. A jövő héten mutatják be a The Book of Boba Fett utolsó részét, azt követően március végén a Marvel Studios Moon Knight sorozata következik. Mivel a Marvel és a Star Wars egymást váltja, ez sokak szerint azt jelenti, hogy az Obi-Wan Kenobi című sorozat a Moon Knight után kerül bemutatásra.

A megjelenési dátummal kapcsolatos találgatások akkor kaptak nagyobb hangot, amikor a Disney Plus egyik vezetője véletlenül megosztotta a Twitteren, hogy a Star Wars-sorozat májusban érkezik. A The Hollywood Reporter most megerősítette az Obi-Wan Kenobi májusi premier dátumát. A Star Wars: The Bad Batch animációs sorozatot tavaly május 4-én mutatták be, szóval ha az előzi évi megjelenési ütemet nézzük, minden jel szerint a Lucasfilm másolja 2021-et, és talán az Obi-Wannal már májusban találkozhatunk.

Amennyiben igaz az állítás, hogy az Obi-Wan Kenobi májusban jelenik meg, akkor ez azt jelenti, hogy a sorozat első nagy előzetesét valamikor márciusban vagy áprilisban mutathatják be. Egy másik érv is amellett szól, hogy májusban kerülhet bemutatásra a sorozat, ugyanis a Lucasfilm több sorozat történetét is erre a Kenobi-sorozatra építi a közeli jövőben.

A sorozat 10 évvel az A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, amikor Obi-Wan elfogadta sorsát és megbarátkozott új életstílusával a Tatuinon. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során. Talán Darth Vader és egykori mestere régóta várt találkozója során előbbit maguk az Inkvizítorok fogják kísérni. A tavalyi 2020 Disney Investor Day alatt a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy úgy írta le ezt a nagy találkozót, mint az évszázad visszavágója.

A Joby Harold forgatókönyve alapján Deborah Chow rendezésében készülő sorozatban Ewan McGregor, Hayden Christensen, Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell és Benny Safdie kap szerepet.

Obi-Wan Kenobi
Total
1
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút törölt jeleneteinek listájából kiderült, sokkal több játékidőt kapott volna Daredevil, Andrew Garfield és Tobey Maguire is

Next Article
Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange az őrület multiverzumában promóciós képén feltűnt a Titkos tanok mestere két variánsa

Related Posts
Tovább

Doctor Who: Megvan a 13. Doktor!

A Doctor Who, avagy magyar címén a Ki vagy doki?, a tv történelem egyik csúcstartója, hiszen sci-fi sorozatként egyedülállóan, több mint 50 éve a képernyőkön van. Ehhez elengedhetetlen a megújulás, azaz a főszereplő Doktor, regenerációja. Most azonban a készítők olyat léptek amilyenre még nem volt példa!