x
Close


Közelgő események

Filmek

Előzmény képregényt kap a Pókember: Hazatérés

A Marvel bejelentette, hogy képregénysorozatot kap a jövő évi Pókember film.

Előzmény képregényt kap a Pókember: Hazatérés
  • Publishednovember 1, 2016

A Marvel bejelentette, hogy képregénysorozatot kap a jövő évi Pókember film.

Tom Holland Marvel Filmes Univerzumban Peter Parkerként/Pókemberként nyáron debütált az Amerika kapitány: Polgárháború kasszasikerben. A filmben nem kapott sok feladatot, mindössze két jelenetben tűnt fel. Az egyik azt volt, mikor Tony Stark (Robert Downey Jr.) meglátogatta Parkert Queens-i házában, a másikban a repülőtéren már felöltözve, új high-tech harci szerkóban láthattuk a hálószövőt. A rajongók már nagyon várják, nagy várakozás előzi meg első saját filmes kalandját a Marvelnél. A Pókember: Hazatérést jövő nyáron mutatják be a mozikban, amihez a karakterek most kapnak egy kis felvezetőt is képregényformában.

A Marvel az Amazon áruházán keresztül készül árusítani a képregényt, ami a Spider-Man: Homecoming Prelude címet viseli. Pontosan azt a sémát követi a Marvel, amit a Doctor Strangenél is alkalmaztak, képregényeket adtak ki, hogy megismerhessük az új szuperhőst. Így tudhattuk meg, ki is az a Keacilius, akit Mads Mikkelsen kelt életre a Doctor Strangeben. Amazonon a következőt lehet olvasni a képregényről, amit június 20-án fognak megjelentetni:

Rajongtál azért a felvezetőért, amit az Amerika kapitány: Polgárháborúban láttál, és nem bírod kivárni a Hazatérést? Ideje, hogy megismerd a Pókember: Hazatérés Marveles film előzményét, még mielőtt a moziba beülnél. Éjjel bűnözőkkel harcol a falmászó, aki egy nap arra eszmél, hogy ő lett a környék hőse. Csatlakozz Pókemberhez, a Marvel új hőséhez, aki arra készül, hogy első filmjével blockbustert érjen el jövőre.

Jelenleg nem ismert, hogy ki fogja majd írni ezeket a képregényeket, de a Marvel valószínűleg a legjobbakat kéri majd fel, mert Pókember az egyik legfontosabb képregénykarakter, és akivel talán a Bosszúállók filmben is találkozhatunk majd. A képregény két különálló kérdésre fogja keresni a választ. Az egyik, hogy a Spider-Man: Homecoming Prelude nagyon hasonló lesz ahhoz, amit Doctor Strange-el is tettek. Pókember sokkal ismertebb karakter, mint Doctor Strange, de remélhetőleg ez a sorozat segít majd felépíteni a karakter háttértörténetét, és választ adni arra, miként is illeszkedik be a MCU-ba.

A filmről nem tudunk sokat, mindössze annyit, hogy tinédzserekkel a főszerepben a gimis éveket fogják megmutatni a rajongóknak. Michael Keaton fogja játszani a film egyik rosszfiúját, ő lesz Keselyű, Bokeem Woodbine pedig Shockert alakítja majd a vásznon. A fiatal és kedves Marisa Tomei mellett az alábbi sztárokkal találkozhatunk még: Martin Starr, Angourie Rice, Logan Marshall-Green, Donald Glover, Zendaya, Hannibal Buress, Jon Favreau (Happy Hogan visszatér a Vasemberből) és Tony Revolori, aki Flash Thompsont fogja játszani. Robert Downey Jr. biztosan benne lesz a filmben, és már régóta pletykálják, hogy nem csak Vasemberként, hanem egyfajta mentorként is vezeti a fiatal Parkert. Egy másik Bosszúállót, Fekete Özveg (Scarlett Johansson) nevét is bedobták, de hivatalos megerősítést nem kapott.

Jon Watts által rendezett Pókember: Hazatérés filmet 2017. július 7-én mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.