x
Close


Közelgő események

Filmek

Nem látott jelenetekkel reklámozzák a Suicide Squad bővített kiadását

Sajnos az év egyik nagy csalódása volt az Suicide Squad - Öngyilkos osztag mozifilm, ami hamarosan digitális és lemezes formában is megjelenik.

  • Publishednovember 1, 2016

Sajnos az év egyik nagy csalódása volt az Suicide Squad – Öngyilkos osztag mozifilm, ami hamarosan digitális és lemezes formában is megjelenik.

Nem csak a film volt csalódás nyáron, hanem az is, hogy bejelentették, nem kap rendezői változatot a film. Úgy tűnik, hogy nem gondolták ezt teljesen komolyan, és valamivel azért fel kell turbózni a lemezes kiadást. Ha nincs rendezői változat, akkor legyen kimaradt jelenet a filmben, gondolhatták a Warner Bros.-nál. A filmhez kiadott előzetes ezekből kapott is képkockákat, a hírek szerint a kimaradt részek között több Joker résszel is találkozhatunk majd. A vágásokkal teljesen tönkretették Jokert a moziban, talán most ezt némiképp orvosolják ezzel.

Digitális formában már november 16-án megjelenik, azonban Blu-rayes kiadásra december 13-ig várni kell. A mások mellett Will Smith (Deadshot), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Bumeráng kapitány), Cara Delevingne (Enchantress), Jared Leto (Joker), Viola Davis (Amanda Waller) főszereplésében, és Karen Fukuhara (Katana), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Jay Hernandez (El Diablo), Adam Beach (Slipknot), Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Raymond Olubowale, Alex Meraz, Jim Parrack, Common mellékszereplésében készült Öngyilkos osztag mozifilmet David Ayer rendezte.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.