The Walking Dead – Üdv a királyságban!

A Walking Dead a múltheti brutális kezdés után most kicsit nyugodtabb vizekre evezett, és inkább a világépítést helyezte előtérbe.

A Walking Dead a múltheti brutális kezdés után most kicsit nyugodtabb vizekre evezett, és inkább a világépítést helyezte előtérbe. A szezonnyitóban két fontos karaktertől is elbúcsúztunk, viszont most néhány új leendő közönségkedvenccel gazdagodott a sorozat felhozatala.

Köztük a méltán népszerű Ezékiel király, és a házitigrise Shiva. Khary Payton brillírozik a király szerepében, és én személy szerint nehezen tudnék elképzelni alkalmasabb választást erre a szerepre. És persze Shiva elkészítése is elsőosztályú, főleg sorozatok tekintetében. Ha például összevetjük a DC’s Legends of Tomorrow sorozattal a CG minőségét, a különbség ég és föld. De már a trailerhez képest is sokat javult a tigris kinézete. És persze maga az új helyszín, a királyság is sok érdekességet tartogathat az évad további részében. Ha már láttad az eheti epizódot, a bővebb kibeszélőt a fenti videóban találod. A jövőheti részben pedig végre visszatérünk az első részben elkezdett történethez, és újra láthatjuk Negan-t és csapatát.

Total
0
Shares
Previous Article

Apple MacBook Pro - Touch Bar vélemény (látatlanban)

Next Article

Előzmény képregényt kap a Pókember: Hazatérés

Related Posts
Wide Screen YouTube