Hang nélkül 2.

Előbb jön a Hang nélkül 2., John Krasinski filmje beugrott a megüresedett májusi bemutatóra

Hónapokkal előbb látjuk a Hang nélkül 2. részét.

Az események meglepő fordulatot vettek, miután egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a tavaszra meghirdetett filmeket nem fogják tudni bemutatni. A Universal Pictures tegnap este jelentette be, hogy egy hónappal már eltolta a Halálos iramban franchise 9. rész bemutatóját, és ezt kihasználva beugrott az üres helyre egy nagyon várós horrorfilm.

Akárcsak a tavalyi évben, egyre nagyobb zűrzavar kezd kialakulni a premierek között. Bár nagyon bíztunk benne, hogy a tavalyi év után visszatérhet az élet a normális kerékvágásba, a dolgok mást mutatnak. Az év eleji premiereket már törölték, és sok tavaszi időpontot is lemondtak a nagy stúdiók. Miközben a Universal biztosabb időpontra tolta a Halálos iramban 9. részt, addig a Paramount Pictures szeptemberről május 27-ére tette át a Hang nélkül 2. időpontját. A stúdió egyelőre nem avatkozott be a Top Gun: Maverick bemutatójába.

A Hang nélkül folytatásában visszatérnek az első rész főszereplői, kivéve John Krasinski rendező karakterét, aki meghalt az első rész végén. Amit eddig tudunk az előzetesből az, hogy egy visszaemlékezéssel indít az idegenek inváziójáról, amelyben az idegenek érkezését látjuk. Majd ezután főszereplőink találkoznak egy túlélővel, Cillian Murphy alakításában, aki az Abbott családnak segít túlélni ezt a szörnyekkel sújtott világot.

A folytatást is John Krasinski rendezte, aki az első rész sikere után visszatért, hogy megismételje a sikert, de csak a kamerák túloldalán láthatjuk majd. A Hang nélkül 2. történetét is ő szerezte, aki korábbi elmondásai alapján egy teljesen új aspektusból kísérhetjük végig az életben maradt emberek életét ebben a poszt-apokaliptikus világban, de korábban már azt is megerősítették, hogy a folytatásban jobban megismerjük majd a szörnyek eredetét.

Total
5
Shares
Previous Article
Star Trek

A Discovery írója, Kalinda Vazquez egy új Star Trek-filmen dolgozik

Next Article

Úgy néz ki, ma meg is valósul a Bethesda üzlet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!