Trónok harca

Elnyújtják a Trónok harca utolsó évad epizódjait

Tegnap az HBO bejelentette, hogy mikor érkezik a Trónok harca sorozat 8. évada, ma pedig azt árulták el, hogy milyen hosszúak lesznek az egyes részek.

Tegnap az HBO bejelentette, hogy mikor érkezik a Trónok harca sorozat 8. évada, ma pedig azt árulták el, hogy milyen hosszúak lesznek az egyes részek.

Kezdetben talán még maga az HBO sem gondolt arra, hogy évek múlva milyen kultusz sorozattá növi ki magát a Trónok harca, amiből már hét évadot elkészítettek, azonban bő egy évet kellett várnunk a végső összecsapásra, hiszen a hetedik évad azzal ért véget, hogy a Tél átjutott a Falon, ami az emberiség utolsó védőbástyáját jelentette. Tegnap a szolgáltató megerősítette, hogy 2019 áprilisában érkezik a 8. évad, ami drámában és akcióban minden korábbi szezont felülmúl, de a legújabb hírek szerint nemcsak abban, hanem a játékidőben is.

David Nutter, a Trónok harca rendezője Redditen elárulta a rajongóknak, hogy az utolsó évad epizódjai hosszabbak lesznek, mint 60 perc.

Azt hiszem, hogy a nyolcadik évad összes része hosszabb lesz 60 percnél. Nagyobbat fog szólni, abban biztos vagyok.

Fél év múlva kiderül, hogy ki nyeri a végső csatát, kié lesz a legendás trón, és hogy a falon átjutott Mások az Éjkirály vezetésével mire viszik Westerosban, a szeretett hősök közül ki éli túl a végső csatát. Drámában és fordulatokban ezúttal sem lesz hiány, azonban ahogy Sophie Turner is fogalmazott, nem biztos, hogy minden rajongó tetszését el fogja nyerni a következő évad. De hogy mit értettek ez alatt, és mely szeretett karaktertől veszünk búcsút az utolsó részekben, arra csak jövő tavasszal kapunk választ, amikor az HBO bemutatja a Trónok harca 8. évadát, de szerencsére utána sem szenvedünk hiányt a sorozatból, hiszen ha a mainstream ág befejeződött, spin-offok még készülnek belőle.

Total
3
Shares
Previous Article

Már leforgatták a Bosszúállók 4. Stan Lee cameóját

Next Article

10 dolog, amiért érdemes kilátogatni a PlayIT-re

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!