Image default
BRÉKING Előzetesek

Elképesztő trailert kapott a Trónok harca utolsó évada

Régóta várjuk már az HBO saját készítésű Trónok harca 8. évadának első előzetesét, de végre a Tél megérkezett!

Alig egy hónap választja el a rajongókat, hogy lássák a Trónok harca kultsorozat végső, befejező részeit, hogy kié lesz a Vastrón, illetve egyre izgatottabbak lehetünk, hogy kedvenc karaktereink közül kik élik majd túl a végső összecsapást a Másokkal, mert a Tél megérkezett, és minden korábbi résznél drasztikusabb, keményebb részekre számíthatunk április 14-étől az HBO csatornán.

A hazai HBO jóvoltából az előzetest rögtön felirattal nézhetitek meg!

Áprilisban kiderül, hogy ki nyeri a végső csatát, kié lesz a legendás trón, és hogy a falon átjutott Mások az Éjkirály vezetésével mire viszik Westerosban, a szeretett hősök közül ki éli túl a végső csatát. Drámában és fordulatokban ezúttal sem lesz hiány, azonban ahogy Sophie Turner is fogalmazott, nem biztos, hogy minden rajongó tetszését el fogja nyerni a következő évad. De hogy mit értettek ez alatt, és mely szeretett karaktertől/karakterektől veszünk búcsút az utolsó részekben, arra csak jövő tavasszal kapunk választ, amikor az HBO bemutatja a Trónok harca 8. évadát, de szerencsére utána sem szenvedünk hiányt a sorozatból, hiszen ha a mainstream ág befejeződött, spin-offok még készülnek belőle.

A Trónok harca 8. évad bemutatója április 14-én lesz az HBO csatornán.

Még több a témában...

A régió legnagyobb bulija az Xbox One PlayIT, hétvégén a Hungexpóban!

Plesovszki Nándor

Ördögi jó móka volt a kétnapos PlayIT a Hungexpón!

Plesovszki Nándor

Bejelentették, hogy mikor érkezik a Trónok harca utolsó évada

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább