Főoldal Előzetesek Egy werkvideót és magyar szinkronos előzetest kapott a 2022-es Sikoly
Előzetesek

Egy werkvideót és magyar szinkronos előzetest kapott a 2022-es Sikoly

A megszokott trükköket veszi elő a Ghostface a folytatásban.

559

A Paramount Pictures múlt héten kiadott egy kulisszák mögötti montázst a 2022-es Sikoly franchise újjászületéséhez. Az első előzetest néhány új képsorral egészítették ki, miközben interjúkat hallhattunk a színészekkel, és ezen felül pedig a Total Film címlapján a maszkos gyilkosról tettek közzé új képeket.

A Paramount egy új featurette-et mutatott be a Sikoly-franchise ötödik részéhez (egyszerűen csak “Sikoly” címmel). A gyilkos kilétéről sok vita kialakult, egyesek szerint ezúttal akár az egyik főszereplőnk is lehet. Vajon Dewey Riley (David Arquette) vagy Gale Weathers (Courteney Cox) tényleg elárulhatja Sidney Prescottot (Neve Campbell) mindazok után, amin keresztülmentek? Vagy talán maga Sid kattan be, és maga bújik a maszk mögé, ami az egész életét megnehezítette?

És a mai napon az első előzetes magyar szinkronos előzetese is befutott. A megszokott jelenettel indul az egész, a maszkos gyilkos felhív valakit telefonon, majd végez vele az otthonában. Drew Barrymore hasonmása nem húzza sokáig, már első percekben áldozatul esik, de az igazi izgalom csak ezután következik. Dewy Riley (David Arquette) felhívja régi barátját, Sidney Prescottot (Neve Campbell), hogy a gyilkos visszatért.

Az előzetessel egyidőben kaptunk egy hivatalos szinopszist is, ami szerint az új rész szorosan kapcsolódik majd az első filmhez.

Huszonöt évvel azután, hogy brutális gyilkosságok sorozata sokkolta Woodsboro csendes kisvárosát, egy új gyilkos felveszi a Ghostface maszkját, és egy tinédzserek csoportját veszi célba, hogy felelevenítse a város halálos múltjának titkait. Neve Campbell (“Sidney Prescott”), Courteney Cox (“Gale Weathers”) és David Arquette (“Dewey Riley”) visszatérnek ikonikus szerepeikhez a Sikolyból Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown és Sonia Ammar mellett.

Sokáig nem volt biztos, hogy a korábbi részek három főszereplője ott lesz az ötödik filmben, de tavaly ősszel Neve Campbell véget vetett a hónapokon át tartó találgatásnak, amikor megerősítette visszatérését Sidney Prescott szerepében. Campbell mellett David Arquette elsőként kapott szerződést, majd nem sokkal később Courtney Cox is bejelentette visszatérését. Az előző négy rész triója tehát újra összeállt, rajtuk kívül pedig még Melissa Barrera és Jenna Ortega kap lehetőséget kulcsfontosságú karakter szerepében, valamint a The Boys és Az éhezők viadala sztárja, Jack Quaid is csatlakozott a szereplőgárdához.

A filmet január 20-án fogják bemutatni a hazai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események