Főoldal Előzetesek Bemutatták a Sikoly előzetesét, amiben véresebb és kegyetlenebb az új Ghostface, mint bármikor
ElőzetesekBREAKING

Bemutatták a Sikoly előzetesét, amiben véresebb és kegyetlenebb az új Ghostface, mint bármikor

Méltó folytatása lesz a Sikoly filmsorozatnak?

667

Nem sokkal korábban a Paramount Pictures bemutatta a Sikoly franchise ötödik rész első előzetesét. Az első trailerben a sorozat minden kulcsszereplője visszatért, kezdve a véres késes sorozatgyilkossal, aki egymás után szeli az áldozatait, de a három főhős, név szerint Sidney, Gale és Dewey is feltűnik a videóban, hogy ötödik alkalommal leplezzék le és állítsák meg a maszkos gyilkost.

A rajongók nem voltak túlságosan elragadtatva az előző résztől, amit inkább egy tinikomédiának írtak fel, közel sem egy horrorfilmnek, de az első képsorok alapján elmondhatjuk, hogy a Paramount Pictures mindent megtett az ötödik résszel, hogy életet leheljen az ikonikus horrorszériába.

A megszokott jelenettel indul az egész, a maszkos gyilkos felhív valakit telefonon, majd végez vele az otthonában. Drew Barrymore hasonmása nem húzza sokáig, már első percekben áldozatul esik, de az igazi izgalom csak ezután következik. Dewy Riley (David Arquette) felhívja régi barátját, Sidney Prescottot (Neve Campbell), hogy a gyilkos visszatért.

Az előzetessel egyidőben kaptunk egy hivatalos szinopszist is, ami szerint az új rész szorosan kapcsolódik majd az első filmhez.

Huszonöt évvel azután, hogy brutális gyilkosságok sorozata sokkolta Woodsboro csendes kisvárosát, egy új gyilkos felveszi a Ghostface maszkját, és egy tinédzserek csoportját veszi célba, hogy felelevenítse a város halálos múltjának titkait. Neve Campbell (“Sidney Prescott”), Courteney Cox (“Gale Weathers”) és David Arquette (“Dewey Riley”) visszatérnek ikonikus szerepeikhez a Sikolyból Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown és Sonia Ammar mellett.

Sokáig nem volt biztos, hogy a korábbi részek három főszereplője ott lesz az ötödik filmben, de tavaly ősszel Neve Campbell véget vetett a hónapokon át tartó találgatásnak, amikor megerősítette visszatérését Sidney Prescott szerepében. Campbell mellett David Arquette elsőként kapott szerződést, majd nem sokkal később Courtney Cox is bejelentette visszatérését. Az előző négy rész triója tehát újra összeállt, rajtuk kívül pedig még Melissa Barrera és Jenna Ortega kap lehetőséget kulcsfontosságú karakter szerepében, valamint a The Boys és Az éhezők viadala sztárja, Jack Quaid is csatlakozott a szereplőgárdához.

A rendezőkön garantáltan nem múlik majd semmi, hiszen a filmet a lehető legjobb kezekre bízták, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett párosra, akik az Aki bújt rendezői székében már bizonyítottak, valamint a Radio Silence producerei is nagyon értik a dolgukat. A filmet 2022. január 14-én fogják bemutatni a mozikban, az ünnepi Luther Márton király hosszú hétvégéjén az Egyesült Államokban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sikoly
Filmek

Neve Campbell mellett visszatérhet a Sikoly egy másik állandó szereplője is

A Sikoly régi rajongóinak szeretnének kedvezni azzal, hogy visszahozzák az eredeti főszereplőket.

Sikoly VI
Filmek

Neve Campbell-t nem lepné meg egy telefonhívás, miután bedőlt a Sikoly VII

A Sikoly eredeti főszereplőjén múlhat a franchise jövője.