Wide Screen
Image default
Filmek

Egy rajongói teória szerint a Ren lovagjainak egyik tagja mandalóri harcos lehet

A rajongók kiszúrtak egy tárgyat a Star Wars: Skywalker kora forgatási fotóin, amiből azt feltételezik, hogy a Ren lovagjai szorosabb kapcsolatban állnak a mandalóri harcosokkal.

A rajongók kiszúrtak egy tárgyat a Star Wars: Skywalker kora forgatási fotóin, amiből azt feltételezik, hogy a Ren lovagjai szorosabb kapcsolatban állnak a mandalóri harcosokkal.

A Star Wars: Az ébredő Erő bemutatója óta várunk a Ren lovagjaira, azonban Rian Johnson nem élt a lehetőséggel, csak említésként szerepeltek Az utolsó Jedikben. A héten közzétett a Skywalker kora forgatási képeken a Disney megerősítette, hogy J.J. Abrams megválaszolja a nyitott kérdést, és végre bemutatják a rajongóknak az új trilógia harcosait.

A Star Wars rajongóknak nem kell bemutatni a mandalóriakat, ennek ellenére majdnem teljesen kihagyták őket a filmekben, egyedül a Star Wars: Lázadók animációs tévésorozat foglalkozott több részen keresztül a harcosokkal a Birodalom felemelkedése után. De hogy mi történt velük a Birodalom bukása és az Első Rend felemelkedése előtt, teljesen ismeretlen, ám reményeink szerint a The Mandalorian élőszereplős sorozatból választ kapunk erre a kérdésre.

A mandalóriak a legjobb fejvadászok hírében állnak a messzi-messzi galaxisban, ennek fényében kaphatunk utalást rájuk a Solo: Egy Star Wars-történetben, mikor Dryden Vos gyűjteményben kiszúrhattunk egy mandalóri páncélt. Úgy tűnik most, hogy egy másik Star Wars-filmben is kapunk utalást rájuk, mégpedig a Skywalker korában.

A rajongók kiszúrtak egy olyan fegyvert a legendás Annie Liebowitz által készített egyik fotóján, amit már láttuk tavaly Solo-filmben. A képsorok arról árulkodnak, hogy Dryden Vos gyűjteményéből az egyik fegyver visszaköszön a filmvászonra karácsonykor. Nem sokat tudunk a Ren lovagjairól, de a képek arról árulkodnak, hogy mesterükkel ellentétben nem fénykardot használnak, hanem „hagyományos” fegyverekkel mennek a csatába.

A The Mandalorian első részét november 12-én mutatják be a Disney+ streamingszolgáltatáson, ami több kérdésre is választ adhat a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt.

Még több a témában...

Az HBO Max több A sötét Igazság Ligája spin-off sorozattal készül, John Constantine és Zatanna is sajátot kaphat

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito már a The Mandalorian negyedik évados terveiről beszélt

Vigh Martin

Ki az a titokzatos karakter a The Mandalorian előzetesben, akit Sasha Banks kelt életre?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat