Star Wars: Skywalker kora Ren lovagjai

Egy rajongói teória szerint a Ren lovagjainak egyik tagja mandalóri harcos lehet

A rajongók kiszúrtak egy tárgyat a Star Wars: Skywalker kora forgatási fotóin, amiből azt feltételezik, hogy a Ren lovagjai szorosabb kapcsolatban állnak a mandalóri harcosokkal.

A rajongók kiszúrtak egy tárgyat a Star Wars: Skywalker kora forgatási fotóin, amiből azt feltételezik, hogy a Ren lovagjai szorosabb kapcsolatban állnak a mandalóri harcosokkal.

A Star Wars: Az ébredő Erő bemutatója óta várunk a Ren lovagjaira, azonban Rian Johnson nem élt a lehetőséggel, csak említésként szerepeltek Az utolsó Jedikben. A héten közzétett a Skywalker kora forgatási képeken a Disney megerősítette, hogy J.J. Abrams megválaszolja a nyitott kérdést, és végre bemutatják a rajongóknak az új trilógia harcosait. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Star Wars rajongóknak nem kell bemutatni a mandalóriakat, ennek ellenére majdnem teljesen kihagyták őket a filmekben, egyedül a Star Wars: Lázadók animációs tévésorozat foglalkozott több részen keresztül a harcosokkal a Birodalom felemelkedése után. De hogy mi történt velük a Birodalom bukása és az Első Rend felemelkedése előtt, teljesen ismeretlen, ám reményeink szerint a The Mandalorian élőszereplős sorozatból választ kapunk erre a kérdésre.

A mandalóriak a legjobb fejvadászok hírében állnak a messzi-messzi galaxisban, ennek fényében kaphatunk utalást rájuk a Solo: Egy Star Wars-történetben, mikor Dryden Vos gyűjteményben kiszúrhattunk egy mandalóri páncélt. Úgy tűnik most, hogy egy másik Star Wars-filmben is kapunk utalást rájuk, mégpedig a Skywalker korában.

A rajongók kiszúrtak egy olyan fegyvert a legendás Annie Liebowitz által készített egyik fotóján, amit már láttuk tavaly Solo-filmben. A képsorok arról árulkodnak, hogy Dryden Vos gyűjteményéből az egyik fegyver visszaköszön a filmvászonra karácsonykor. Nem sokat tudunk a Ren lovagjairól, de a képek arról árulkodnak, hogy mesterükkel ellentétben nem fénykardot használnak, hanem „hagyományos” fegyverekkel mennek a csatába.

A The Mandalorian első részét november 12-én mutatják be a Disney+ streamingszolgáltatáson, ami több kérdésre is választ adhat a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt.

Total
6
Shares
Previous Article
Terminátor: Sötét végzet

James Cameron ígéri, hogy R-besorolású lesz a Terminátor: Sötét végzet

Next Article

Most erősítették volna meg Robert Pattinson főszerepét a The Batman-filmben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!