Főoldal Filmek Egy rajongói teória szerint a Ren lovagjainak egyik tagja mandalóri harcos lehet
Filmek

Egy rajongói teória szerint a Ren lovagjainak egyik tagja mandalóri harcos lehet

A rajongók kiszúrtak egy tárgyat a Star Wars: Skywalker kora forgatási fotóin, amiből azt feltételezik, hogy a Ren lovagjai szorosabb kapcsolatban állnak a mandalóri harcosokkal.

806
Star Wars: Skywalker kora Ren lovagjai

A rajongók kiszúrtak egy tárgyat a Star Wars: Skywalker kora forgatási fotóin, amiből azt feltételezik, hogy a Ren lovagjai szorosabb kapcsolatban állnak a mandalóri harcosokkal.

A Star Wars: Az ébredő Erő bemutatója óta várunk a Ren lovagjaira, azonban Rian Johnson nem élt a lehetőséggel, csak említésként szerepeltek Az utolsó Jedikben. A héten közzétett a Skywalker kora forgatási képeken a Disney megerősítette, hogy J.J. Abrams megválaszolja a nyitott kérdést, és végre bemutatják a rajongóknak az új trilógia harcosait.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Star Wars rajongóknak nem kell bemutatni a mandalóriakat, ennek ellenére majdnem teljesen kihagyták őket a filmekben, egyedül a Star Wars: Lázadók animációs tévésorozat foglalkozott több részen keresztül a harcosokkal a Birodalom felemelkedése után. De hogy mi történt velük a Birodalom bukása és az Első Rend felemelkedése előtt, teljesen ismeretlen, ám reményeink szerint a The Mandalorian élőszereplős sorozatból választ kapunk erre a kérdésre.

Star Wars Mandalorian Axe in Solo

A mandalóriak a legjobb fejvadászok hírében állnak a messzi-messzi galaxisban, ennek fényében kaphatunk utalást rájuk a Solo: Egy Star Wars-történetben, mikor Dryden Vos gyűjteményben kiszúrhattunk egy mandalóri páncélt. Úgy tűnik most, hogy egy másik Star Wars-filmben is kapunk utalást rájuk, mégpedig a Skywalker korában.

Star Wars Knights of Ren Mandalorian

A rajongók kiszúrtak egy olyan fegyvert a legendás Annie Liebowitz által készített egyik fotóján, amit már láttuk tavaly Solo-filmben. A képsorok arról árulkodnak, hogy Dryden Vos gyűjteményéből az egyik fegyver visszaköszön a filmvászonra karácsonykor. Nem sokat tudunk a Ren lovagjairól, de a képek arról árulkodnak, hogy mesterükkel ellentétben nem fénykardot használnak, hanem „hagyományos” fegyverekkel mennek a csatába.

A The Mandalorian első részét november 12-én mutatják be a Disney+ streamingszolgáltatáson, ami több kérdésre is választ adhat a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

ws df4e5958 a919 4fcc af64 20139cad699d 240721 070824
Sorozatok

Ezt érdemes tudni Az akolitus végén felbukkant Darth Plagueis kapcsán

Hallottad-e, hogyan járt a nagy Darth Plagueis, a bölcs?

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...