Star Wars Marvel

Egy Marvel és Star Wars crossover filmről kérdezték Kevin Feige-t

Jöhet a Marvel és Star Wars crossover?

Miután a Star Wars és a Marvel franchise egyaránt a Disney kezében vannak, a kérdés magától értetődő volt, hogy a jövőben készülhet-e olyan film, amiben a Bosszúállók és a jedik együttes erővel szállnak szembe a gonosszal. A Marvel Studios elnökét, Kevin Feige-t kérdezték erről, hogy van-e erre lehetőség, és Feige egyértelmű választ adott a kérdésre.

Noha a Marvel Studios alkotásai nem olyan régre nyúlnak vissza, mint a Star Wars – legalábbis a filmvásznon -, bizonyos értelemben a Marvel Moziverzum ma már sikeresebb és nagyobb brandnek számít, mint George Lucas klasszikusa. A Disney érában készült Star Wars-filmeket sok kritika érte, ami után nem meglepő, hogy a Marvel Studios vezetője, Kevin Feige is beszáll majd a messzi-messzi galaxisban játszódó történetek elmesélésébe. Több pletyka is megjelent azzal kapcsolatban, hogy a Disney vezetői nagyon szeretnék, ha Feige lenne a Lucasfilm következő vezetője, hiszen az elmúlt évtizedben felépítette a filmtörténelem legsikeresebb és legnagyobb filmuniverzumát.

Feige egy új Star Wars-filmen dolgozik, amiről még semmit sem tudunk, így többekben felmerült az ötlet, hogy mi lenne, ha a két szériát kereszteznék egy filmben. Sokan eljátszottak a gondolattal, hogy a The Mandalorian főszereplője találkozik Vasemberrel, vagy a Galaxis Őrzői útja során belebotlanak Darth Vaderbe. Mivel a Multiverzum megnyitja kapuit, gyakorlatilag minden adott lenne erre. Erről a furcsa elképzelésről kérdezték Feige-t, de egyelőre nincs erre törekvés.

Ha azt kérdeznéd tőlem, hogy bármi, amiről most beszélünk, hogy 20 évvel ezelőtt a lehetőségek körébe tartozott-e, azt válaszolnám, hogy nem hiszem. De tényleg nem gondolnám. Nem gondolom, hogy bármi ok lenne erre.Kevin Feige

Nehéz vitába szállni, hogy mi értelme lenne a Marvel és a Star Wars univerzumot összeereszteni, attól eltekintve, hogy rendkívül szórakoztató lenne látni ezeket a szereplőket egy filmben. A Marvel Moziverzum 2. fázisában rengeteg húsvéti tojást láttunk a Star Warsra, s igaz ez fordítva is. A The Mandalorian több alkalommal is utalt Jon Favreau Vasemberére, de még így sem valószínű, hogy elkészül valaha is egy crossover. A stúdió most a Multiverzum bemutatásán dolgozik, ami óriási szabadságot ad a készítőknek.

Kevin Feige
Total
9
Shares
Previous Article
WandaVision

A WandaVision legújabb epizódjában bemutatkozott a széria első nagy vendégszereplője

Next Article

További információkat osztott meg a megbízható Battlefield szivárogtató

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!