Egy lehetséges új bolygó neve bukkant fel a Star Wars: Az utolsó Jedik kapcsán!

Újabb részletek láttak napvilágot az új Stra Wars trilógia második részéből. Ezúttal egy bolygó nevét fedték fel, ami fontos szerepet játszik a filmben.

Újabb részletek láttak napvilágot az új Stra Wars trilógia második részéből. Ezúttal egy bolygó nevét fedték fel, ami fontos szerepet játszik a filmben.

Egy egészen friss pletykának köszönhetően lehetséges hogy megtudtuk az első új bolygó nevét a Skywalker sztori 8. részéből, mely nemrégiben hivatalosan is a Star Wars: Az utolsó Jedik címet kapta.

A film forgatásának egy része tavaly Horvátországban, Dubrovnik partjainál és óvárosában zajlott, és úgy tűnik hogy ezek lesznek az új bolygó helyszínei, amely a hangzatos “Canto Bright” nevet kapta. Eddig csak egyszerűen kaszinó bolygóként hivatkoztak a helyszínre, ugyanis látszólag egy kaszinó bejáratát építették fel a díszletekből. Természetesen ezek csak pletykák, így kéretik fenntartással kezelni őket, de annyi biztos hogy egy kaszinó remek helyszín lehet egy kis Star Wars féle kocsmai csetepatéra.

Nem kell már sokat várni a Star Wars: Az utolsó Jedik első előzetesére sem, hiszen jövő héten kezdődik a Celebration, ahol biztosan mutatnak valamit az új részből. Korábbi hírek szerint a szó szoros értelemben nem is igazi trailert mutatnak be, hanem egy werkvidóval készülnek a stúdiók. Jövő héten minden kiderül. Tartsatok velünk addig is!

Total
0
Shares
Previous Article

Úgy tűnik Daniel Craig visszatér a Bond 25-re!

Next Article

KRITIKA: Power Rangers

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!