A galaxis őrzői

Egy hajszálon múlott, hogy nem Adam McKay váltotta James Gunnt A galaxis őrzői vol. 3. élén

Egy frissen készített interjúból kiderült, hogy akár Adam MyKay is válthatta volna James Gunnt A galaxis őrzői vol. 3. élén.

Egy frissen készített interjúból kiderült, hogy akár Adam MyKay is válthatta volna James Gunnt A galaxis őrzői vol. 3. élén.

Az egész Őrzők kálvária nyáron vette kezdetét, mikor a Disney kirúgta James Gunn rendezőt, amiért a múltban tett sértő és bántó megjegyzéseket tett a közösségi médiában. Eleinte úgy tűnt, hogy a rajongók jobb belátásra bírhatják a Disney fejeseit, azonban a mikiegeres cég hajthatatlan volt, és nem fogadták vissza Gunnt, aki azóta az konkurenciánál talált munkát, méghozzá a Suicide Squad második részéért felel, de a stúdió nem dobja ki Gunn forgatókönyvét, abból dolgoznak majd a trilógia harmadik részén.

Gunn távozott, azonban azóta sem talált rendezőre A galaxis őrzői franchise, habár sokáig úgy tűnt, hogy a Laika stúdió elnöke, Travis Knight lehet a befutó, azonban ő az ŰrDongó után szeretne pihenni, és házon belül alkotni. Nyilvánvaló, hogy James Gunnt aligha helyettesítheti bárki más a jövőben, azonban egy friss beszámoló szerint a Vice producere és a Tesó-Tusa rendezője, Adam McKay majdnem igent mondott a stúdiónak. Josh Horowitz podcast műsorában, a Happy Sad Confused című adásban arról mesélt a rendező, hogy több Marvel-film rendezés jogát is megkaphatta volna a múltba, a sokat pletykált Inhumans című filmmel kezdve, aminek bemutatója eredetileg 2018. november 2-án lett volna, de végül a stúdió törölte a projektet.

Kicsit beszélgettünk. Igen, egy ponton eljátszottunk az Inhumans film ötletével. Egy afféle beszélgetés volt a filmről. Szerintem Feige a legnagyobb, és amit ők csinálnak, csodálatos.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

McKay neve több alkalommal is felmerült, legutóbb éppen a 2015-ös A Hangya forgatása előtt, miután Edgar Wright kreatív különbségekre hivatkozva elhagyta a Marvel Studiost és az ő projektjét, azonban McKay inkább nemet mondott a rendezésre, s Paul Rudd színésszel közösen átírták a forgatókönyvet. Tehát továbbra is nyitott a kérdés: ki fogja James Gunnt váltani a Marvelnél?

Total
4
Shares
Previous Article
Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül

Bemutatták a Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül első előzetesét!

Next Article

Már biztos, hogy Johnny Depp nélkül készül A Karib-tenger kalózai reboot

Related Posts
Wide Screen YouTube