Wide Screen
Image default
Játékok

E3 a színfalak mögött

Ha tudni akarod milyen egy E3 valójában, szánj rá egy órát és nézd meg.

Vasárnap van, ilyenkor talán mindenre kicsit több az idő. Lehet hogy még egy hosszabb videó is belefér? Ha azt mondom, hogy E3 akkor biztos, hiszen minden gamer imádja az év ezen részét. Az exponak már egy hónapja vége, a Noclip viszont mostanára vágta össze a saját anyagát. A minőségi videojátékos dokumentumfilmeiről híres csapat úgy mutatja be a kiállítást, ahogy még talán nem láttad, kivéve ha jártál a helyszínen. Szerencsére más ez, mint azon honfitársaink ezen irányú próbálkozásai, akik booth babe-eket hajkurásztak interjúért, vagy a lejmolás művészetét próbálták addig nem látott mélységekbe merülve bemutatni.

Az ex-gamestopos Danny O’Dwyer alapvetően a showflooron mászkál, de azért becsülettel beszél a zárt ajtós prezentációkról, s amennyire lehet meg is mutatja. Ezen kívül elmondja, miben és mennyit változott a show az évek során. Ehhez olyan segítségei is vannak, mint Tim Schafer, a kotakus Jason Scheirer vagy Marcin Iwiński a Cd Projekt Redtől. Persze egy rakás más vendég is beszél, így többek között megtudjuk, hogy mekkora apparátussal érkezik egy IGN (és miért lehetetlen velük versenyezni), vagy hogy (talán pont az előbbiért) a kisebb médiák már inkább a podcastet választják írás helyett, mert egyszerűen egyébre a sok rohanás mellett nincs idő. Tanulságos, hogy a PR-osok kicsinyes bosszúja nem magyar találmány – itt is van aki nem jut be egy konferenciára, sőt feketelistán van, csak mert őszintén elmondta a véleményét. Végezetül szóba kerül az is, hogy van-e jövője még az E3-nek, mely témáról mi is írtunk korábban.

(a Noclip közösségi finanszírozással működik, ha tetszett és szívesen látnál még hasonló anyagokat, akkor keresd fel a Patreon oldalukat és támogasd a munkájukat)

Még több a témában...

[E3 2017] FRISSÍTVE! Megvan az új Xbox konzol neve!

Kévés Bence Mihály

[E3 2019] Ezt láthatjuk a Cyberpunk 2077-től

Héja Szabolcs

[E3 2019] Új játékos univerzum van kialakulóban a Marvel’s Avengers kapcsán?

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább