x
Close


Közelgő események

Játékok

Virtuális jelentkezik be idén az E3

A megszokottól eltérően idén az online felületeken lesz elérhető az E3.

Virtuális jelentkezik be idén az E3
  • PublishedApril 6, 2021

Nagyon nehéz idő jár a sok ember által látogatott rendezvényekre mostanában a vírus miatt, ennek issza most meg a levét az E3 is. Így is haldoklóban volt a fénye, hiszen például a Sony már rendszeresen nem látogatja és nem ott mutatja be az elkövetkező újdonságait ami a játékipar mostani állása szerint közel sem jó ómen. Idén úgy néz ki vesz még egy nagy lendületet és júniusban digitálisan visszatér a rajongók közé ez a nagy múlttal rendelkező expo.

Június 12 és 15 között lesz majd megrendezve teljes egészében online és már rengeteg nagynevű kiadó is bejelentette, hogy bizony tartanak majd egy kisebb-nagyobb bemutatót az eseményen. Ezek közé tartozik többek között a Microsoft, a Nintendo, a Capcom, a Take-Two, a Ubisoft, a WB Games és a Koch Media is. Szinte már szokásosan nem lesz viszont ott a Sony és az EA sem. Természetesen még rengeteg idő van a végleges névsorig és valószínűleg sokan fognak még majd csatlakozni a kiállítók közé.

Hogy merre tart jelenleg az ipar az nem kétséges. Egyre kisebb lesz a jelentősége és egyre kevesebb helyben megtartott bemutató műsorra kell majd számítani, hiszen az online szinte teljesen átveszi majd a helyüket. Ez a tendencia már egészen jól láthatóan kialakulóban volt erre a járvány csak rásegített. Hogy mi lesz az E3 jövője azt nem tudhatjuk, valószínűleg ha sikeres lesz ilyen online formában élhet tovább, viszont az eredeti valójától a jövőben szinte biztosan el kell majd búcsúznunk.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.