Főoldal Sorozatok Din Djarin barátságra tett szert a galaxis legendás karakterével a The Mandalorian S2 6. részében
Sorozatok

Din Djarin barátságra tett szert a galaxis legendás karakterével a The Mandalorian S2 6. részében

Újabb karaktert mutattak be a Disney+ képernyőjén.

472
The Mandalorian
Forrás: Star Wars

Az utóbbi időben több utalást is kaptunk a messzi-messzi galaxis egy ismert karakterére már, akiről sokáig azt hittük, hogy meghalt. A kánonból száműzött kötetből kiderült, hogy bravúros módon mégis életben maradt, majd tavasszal jött a bejelentés, hogy visszatér az eredeti trilógia egyik karaktere is. A második évad elején egy rövid pillantást is kaptunk róla, de csak most tűnt fel először a képernyőn.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Boba Fettről, a híres fejvadászról van szó, akit Temuera Morrison kelt életre. Már az első évad után is leesett az állunk, s eddig nem lehet panasz a The Mandalorian második évadára sem. Több legendás karaktert is bemutattak, láttuk Bo-Katant, múlt héten Ahsoka Tano közkedvelt padawan is bemutatkozott, sőt, utaltak a Birodalom lángelméjére is már. A tegnapi részben pedig végre Boba Fett is feltűnt. A karaktert Morrison játszotta, aki a Star Wars II. rész – A klónok támadásában Jango Fett-et keltette életre, most pedig az ikonikus zöld páncélt öltötte magára, amit a második évad első részében még Timothy Olyphant viselt, majd Djarin magával vitte.

Din Djarin főhősünk útja a Tython-ra vezetett, hogy a Bébi Yodát, azaz Grogut elvigye egy korábbi Jedi Templomhoz, azonban Boba Fett követte őt a legendás Slave I. hajóval. Nem sokkal azután, hogy főhőseink landolnak, Fett hajója belépett a légkörbe. Fett társasággal érkezik, azzal a Fennec Shand zsoldossal, akiről azt gondoltuk az 5. fejezet végén, hogy meghalt a Tatuinon, ám Fett megmentette, s most szolgálatával fizet ezért. Ez a korábbi teóriát is megerősíti, hogy az 5. fejezet végén a titokzatos sarkantyús alak Fett volt. Most azonban színre lép, igaz páncél nélkül.

Éveken át ment spekuláció arról, hogy Jango Fett nem igazi mandalori, és most Jon Favreau sorozatából azt is kiderült, hogy eredetileg egy lelenc volt, akit mandalori harcosok elfogtak a mandalori polgárháborúban. Íme néhány felvétel Temuera Morrison Boba Fettjéről, és a repülő rohamosztagosokról.

A sorozat jövő hét pénteken folytatódik a Disney+ streamingszolgáltatón, de már csak két rész maradt az idei évadból, és még Moff Gideon nem sokat mutatott, ismét egy nagy csattanóval ér véget vajon a második évad?

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus választ ad majd arra, hogy honnan tudtak a jedik a kettő szabályáról

A showrunner arra is kitért, hogy számíthatunk-e Darth Bane felbukkanására.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...