Főoldal Filmek [Deepfake] Egy bizarr Aquaman 2 videó jelent meg, amiben Johnny Deppet Mera szerepében látjuk
Filmek

[Deepfake] Egy bizarr Aquaman 2 videó jelent meg, amiben Johnny Deppet Mera szerepében látjuk

Megvan az új Mera!

440
Amber Heard

Az elmúlt félévben több olyan pletykát is olvasni lehetett, hogy Amber Heard sem tarthatja meg Mera szerepét az Aquaman franchise második részében. Miután a Warner Bros. kirúgta Johnny Deppet a Legendás állatok franchise-ból, a rajongók petíció gyűjtésbe fogtak, hogy távolítsák el Amber Heardöt is. A Forbes néhány hete próbálta elhitetni, hogy Emilia Clarke veszi át helyét, bár ezt hivatalosan senki sem erősítette meg, sőt, inkább cáfolták.

Sok koncepciós tervet láttunk már arról, ahogy a rajongók elképzelték a Trónok harca sztárját Mera szerepében. Az egyik rajongó most egészen addig ment, hogy egy deepfake nevezetű videót osztott meg közösségi oldalán, amiben Amber Heard karakterét teljesen átkozmetikázták, s digitálisan Depp-pel helyettesítették a színésznő arcát. Mondanunk sem kell, hogy mennyire bizarr videót eredményezett.

Az eset még 2016-ban indult a színésznő és volt férje, Johnny Depp között, amikor elváltak. A pár az évek alatt többször is címlapon szerepelt a családon belüli bántalmazás vádjával, és néhány éve jogi csatározásba is fogtak, s ennek lett most egyik áldozata Depp. Depp beperelte az egyik angol bulvárlapot is, amiért a színész állítása szerint valótlanságot állítottak róla. Az eredmény az lett, hogy Depp pert vesztett a The Sun ellen, a Warner Bros. pedig kirúgta a Legendás állatok franchiseból.

Miután Depp elvesztette Grindelwald szerepét a stúdiónál, kisebb felháborodást és ellenszenvet váltott ki a rajongóknál, hogy Heard megtarthatja a szerepét. Ezért aláírásgyűjtésbe kezdtek, melyben követelik, hogy Depp után Heard szerepét is elvegye a stúdió. Több mint egymillióan írták alá azt a petíciót, melyben arra kérték a stúdiót, hogy James Wan rendező gondolja át Mera szerepét. Bár Heard tavaly még az Entertainment Weekly lapnak cáfolta a pletykákat, hogy a stúdió elvette tőle Atlantisz királynőjének szerepét. Se a stúdió, se a színésznő képviselői nem nyilatkoztak az ügyben, így továbbra is övé Mera szerepe.

Az Aquaman 2. részét 2022-ben fogják bemutatni, a forgatás pedig valamikor az év második felében indul.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.