Főoldal Előzetesek [DC FanDome] Berobbant a The Flash kedvcsinálója, benne Barry Allen új jelmeze, Michael Keaton Batmanje is visszatér, Supergirl és egy különös meglepetés
Előzetesek

[DC FanDome] Berobbant a The Flash kedvcsinálója, benne Barry Allen új jelmeze, Michael Keaton Batmanje is visszatér, Supergirl és egy különös meglepetés

Több év után végre mozgásban is láthatjuk a The Flasht.

606

Javában zajlik a DC és a Warner Bros. online eseménye, a DC FanDome. Az este alatt már láttunk egy rövid teaser videót, hogy mire számíthatunk a Black Adamtől, most pedig a The Flash készítői mutattak néhány jelenetet a filmből.  Nem is akármilyen képsorok ezek, ugyanis láthatjuk benne a címszereplő megújult szerelését, feltűnik benne Supergirl, még Barry Allen egy másik varriációját is láthatjuk, de a legnagyobb meglepetést abszolút Michael Keaton visszatérése okozza Batman szerepében.

Igazából csak egy kulisszák mögötti videót vártunk látványtervekkel megerősítve a The Flash című filmhez, de végül a Warner Bros. egy egyperces teaserrel jelentkezett az Ezra Miller főszereplésével készülő DC Comics-adaptációhoz. A képsorokat elnézve megerősítést kapott, hogy Barry Allen egy olyan univerzumba utazik, ahol az édesanyja még mindig él és virul. A jelek szerint ez a bizonyos univerzum pedig nem más, mint amiben megtaláljuk Michael Keaton Batmanjének és Sasha Calle Supergirljének otthonát. És ha már Batman egy másik alakjáról beszéltünk, akkor Barry Allen egy alternatív változatával is találkozunk majd (aki feltehetően nem rendelkezik szupergyorsasággal).

Több évnyi várakozás (és bonyodalom) után végre a nagyvásznakon láthatjuk a Skarlát Szélvészt. Az előzetes kicsit mutat a sztoriból és Barry teljesen új szerkóját is megcsodálhatjuk mozgásban. Ha jobban megnézzük, akkor ez a másik Barry egy denevérruhát visel, amit teljes egészében úgy festett le, hogy az hasonlítson Flash szerelésére. Ez végre megmagyarázza Andy Muschietti legutóbbi Instagram-posztját, amivel sokakat összezavart a rendező. Vajon több van ebben a Barryben, mint ami látszik? Ez még nem derült ki, de az biztos, hogy a végén ő lesz a film nagy rosszfiúja.

Továbbá egy apró jelenet erejéig Michael Keaton Batmanjét és a Sasha Calle féle Supergirlt is láthatjuk. Még Barryből is kettő látunk. A történet alapja, amennyire az előzetes mutatja, a Flashpoint képregény lesz. Továbbá azt ígérik, hogy a film újra indítja a DC Bővített Univerzumát, úgy, hogy a múltban történtek nem változnak. Az egyik legérdekesebb felvételen azonban az, amiben Ben Affleck Batmanjének csuklyája a földön hever, és látszólag vérben úszik a ruhadarab; lehet, hogy a terv az, hogy megölik “Batflecket” az utolsó DCEU-s megjelenése során?

Érdekesen hangzik, de az Andy Muschietti által rendezett filmre még 2022. november 4-ig várnunk kell.

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott a Beetlejuice Beetlejuice

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében visszatért a gonosz kis démoni lény.

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében Jenna Ortega újraéleszti Michael Keaton bajkeverőjét

Michael Keaton nagyon elemében van a Beetlejuice Beetlejuice nagy előzetesében.