Főoldal Előzetesek [DC FanDome] Berobbant a The Flash kedvcsinálója, benne Barry Allen új jelmeze, Michael Keaton Batmanje is visszatér, Supergirl és egy különös meglepetés
Előzetesek

[DC FanDome] Berobbant a The Flash kedvcsinálója, benne Barry Allen új jelmeze, Michael Keaton Batmanje is visszatér, Supergirl és egy különös meglepetés

Több év után végre mozgásban is láthatjuk a The Flasht.

176

Javában zajlik a DC és a Warner Bros. online eseménye, a DC FanDome. Az este alatt már láttunk egy rövid teaser videót, hogy mire számíthatunk a Black Adamtől, most pedig a The Flash készítői mutattak néhány jelenetet a filmből.  Nem is akármilyen képsorok ezek, ugyanis láthatjuk benne a címszereplő megújult szerelését, feltűnik benne Supergirl, még Barry Allen egy másik varriációját is láthatjuk, de a legnagyobb meglepetést abszolút Michael Keaton visszatérése okozza Batman szerepében.

Igazából csak egy kulisszák mögötti videót vártunk látványtervekkel megerősítve a The Flash című filmhez, de végül a Warner Bros. egy egyperces teaserrel jelentkezett az Ezra Miller főszereplésével készülő DC Comics-adaptációhoz. A képsorokat elnézve megerősítést kapott, hogy Barry Allen egy olyan univerzumba utazik, ahol az édesanyja még mindig él és virul. A jelek szerint ez a bizonyos univerzum pedig nem más, mint amiben megtaláljuk Michael Keaton Batmanjének és Sasha Calle Supergirljének otthonát. És ha már Batman egy másik alakjáról beszéltünk, akkor Barry Allen egy alternatív változatával is találkozunk majd (aki feltehetően nem rendelkezik szupergyorsasággal).

Több évnyi várakozás (és bonyodalom) után végre a nagyvásznakon láthatjuk a Skarlát Szélvészt. Az előzetes kicsit mutat a sztoriból és Barry teljesen új szerkóját is megcsodálhatjuk mozgásban. Ha jobban megnézzük, akkor ez a másik Barry egy denevérruhát visel, amit teljes egészében úgy festett le, hogy az hasonlítson Flash szerelésére. Ez végre megmagyarázza Andy Muschietti legutóbbi Instagram-posztját, amivel sokakat összezavart a rendező. Vajon több van ebben a Barryben, mint ami látszik? Ez még nem derült ki, de az biztos, hogy a végén ő lesz a film nagy rosszfiúja.

Továbbá egy apró jelenet erejéig Michael Keaton Batmanjét és a Sasha Calle féle Supergirlt is láthatjuk. Még Barryből is kettő látunk. A történet alapja, amennyire az előzetes mutatja, a Flashpoint képregény lesz. Továbbá azt ígérik, hogy a film újra indítja a DC Bővített Univerzumát, úgy, hogy a múltban történtek nem változnak. Az egyik legérdekesebb felvételen azonban az, amiben Ben Affleck Batmanjének csuklyája a földön hever, és látszólag vérben úszik a ruhadarab; lehet, hogy a terv az, hogy megölik “Batflecket” az utolsó DCEU-s megjelenése során?

Érdekesen hangzik, de az Andy Muschietti által rendezett filmre még 2022. november 4-ig várnunk kell.

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beetlejuice
Filmek

Vermontban leforgatták a Beetlejuice 2. részét

Azt a maradék 1 százalékot is filmre vették, jövőre jöhet a Beetlejuice...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.