Főoldal Filmek A The Flash rendezője egy olyan képet osztott meg Michael Keaton Batman-jelmezéről, amit eddig még nem láttunk
Filmek

A The Flash rendezője egy olyan képet osztott meg Michael Keaton Batman-jelmezéről, amit eddig még nem láttunk

Vajon ki viselheti ezt a jelmezt?

577
The Flash

A The Flash cími film rendezője, Andy Muschietti visszatért a közösségi felületre, s ha már megtette, akkor megosztott egy újabb érdekes fotót a várva várt adaptációból. Egyelőre csak találgatni tudunk, hogy mit jelent mindez a DC Comics adaptációjára nézve, de első ránézésre olyan, mintha Batman és Flash jelmezét gyúrták volna egybe.

A sok forgatási kép és pletyka ellenére meglepően keveset tudunk magáról a film sztorijáról. Még tavaly megerősítették, hogy Az Igazság Ligája után Ben Affleck visszatér Batmanként, illetve az 1989-es Batman-film főszereplőjét alakító Michael Keaton is újra felveszi a Sötét lovag jelmezét. A színészt már kiszúrhattuk a forgatási helyszíneken is. Keaaton saját bevallása szerint többször is el kellett olvasni a forgatókönyvet, mert nem értette, miről szól. A folytatásban a DC Moziverzum is bemutatja saját multiverzumát.

Ennek egyik eredménye, hogy Michael Keaton visszatérhet Batmanként. Sőt, egyszerre két Batmanje is lesz a filmnek. Egy másik forgatási képen arra lehettünk figyelmesek, mintha Barry Allen hasonmása is megérkezett volna a felvételre. A megjelent pletykák szerint ez lesz a nagy gonosz Barry, és sokan ehhez a karakterhez kötik a most megmutatott jelmezt is, miközben mások úgy gondolják, hogy Red Death kosztümjének mellkasát mutatta be a rendező. A képregényekben Bruce Wayne saját ellenségévé vált.

Egy Instagram-posztban mutatta be rajongóknak ezt az új jelmezt, annak is a logóját, ami a Batman és a Flash jelmezek egyvelege. Korábban hasonlóan leplezte le a Flash, Supergirl és Batman jelmezét is, szóval várhatóan a következő időben még durvább részletet oszt meg a jelmezt viselő személyről. Első ránézésre Michael Keaton denevérjelmezét látjuk, amit piros színnel átszíneztek, és helyet kapott rajta Flash logója.

Reméljük, hogy az októberi DC FanDome alatt okosabbak leszünk, s többet megtudunk majd a filmről, és talán az is kiderül, hogy ki viseli a képen látható különös jelmezt. A filmet a tervek szerint 2022. november 4-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események