x
Filmek

David Ayer megerősítette a Gotham City Sirens-t

Úgy tűnik, mégsem kaszálják el a női antihősök moziját.

David Ayer megerősítette a Gotham City Sirens-t
  • Publisheddecember 23, 2017

Úgy tűnik, mégsem kaszálják el a női antihősök moziját.

Korábban az a hír járta, hogy a film még a tervezés fázisában kihullik a DC egyre szigorodó rostáján, de a projekt rendezője erre egy interjú során rácáfolt. Az Öngyilkos osztaggal felemás sikereket elérő David Ayer-t kérték fel a Harley Quinn, a Macskanő és Méregcsók hármasának történetét feldolgozó képregény adaptálására, aki szűkszavúan ugyan, de megerősítette, hogy a projekt még folyamatban van.

Ayer-nek a Bright című filmjének promóciós körútján szegezte a kérdést a projekt törlésével kapcsolatban a Collider riportere, aki csak ennyit válaszolt:

Folyamatban van.

Természetesen az Öngyilkos osztaggal kapcsolatos kérdéseket sem úszhatta meg a rendező. A riporter rákérdezett, hogy igazak-e a pletykák, miszerint még mindig vannak olyan törölt jelenetek a filmből, amiket még nem láthatott a közönség?

Erre nem szeretnék válaszolni, inkább meghagynám a kérdést övező misztériumot. Néha ez magában izgalmasabb tud lenni, mint maga a válasz.

Az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy a sztori nem élvez prioritást a stúdiónál és az Öngyilkos osztag 2 biztosan, de nagy valószínűséggel a Joker & Harley Quinn film is megelőzi majd a sziréneket. A DC mozifilmes divíziója még mindig gyerekcipőben jár a nagy vetélytárshoz képest és úgy néz ki, most értek el arra a szintre, hogy sokkal megfontoltabban, komolyabb tervezést követően vágjanak bele egy-egy projektbe. Ez reménykedésre ad okot, viszont az sokakat meglep, hogy Ayer újfent megkapja a bizalmat a stúdiótól,, tekintve hogy a korábbi filmje finoman szólva sem aratott osztatlan sikert. Az Igazság ligája ugyanakkor már tartogatott biztató elemeket, így mi sem tehetünk mást, mint reméljük a legjobbakat a DC filmes univerzumának.

A film még nem rendelkezik hivatalos premierdátummal.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.