Főoldal Filmek A Joker: Folie à Deux forgatása befejeződött, ennek örömére két képet osztott meg Todd Phillips
Filmek

A Joker: Folie à Deux forgatása befejeződött, ennek örömére két képet osztott meg Todd Phillips

A Joker: Folie à Deux forgatásának örömére a rendező két képet is megosztott a két főszereplőről.

43
Joker: Folie à Deux

Az elmúlt hetekben csak úgy záporoztak a forgatási felvételek a nagysikerű Joker második rész munkálatairól, és mivel a forgatás még tavaly elkezdődött, várható volt, hogy lassan befejeződik a munka. Így is történt tegnap, a Joker: Folie à Deux című film forgatása hivatalosan is befejeződött, és ennek örömére Todd Phillips rendező két új képet osztott meg Joaquin Phoenix Jokeréről és Lady Gaga Harley Quinnjéről.

Közel négy hónapnyi forgatás után az Oscar-díjra jelölt rendező, Todd Phillips (Joker; Másnaposok; Sulihuligánok) bejelentette, hogy befejeződtek a várva várt Joker-folytatás forgatásai, amely a tervek szerint 2024. október 4-én kerül a mozikba világszerte. A direktor mellett visszatér a folytatásra az első részben pazarul játszó Joaquin Phoenix mint Joker / Arthur Fleck, és hozzá csatlakozott Lady Gaga mint Harley Quinn. Az énekes- és színésznőt még februárban kapták lencsevégre a Los Angeles-i forgatáson, és azt követően, hogy megosztotta a hírt, hogy hivatalosan is csatlakozott a stábhoz, megjelent egy videó is, amelyen a karaktere és Joker régi idők zenéjére táncolnak.

A forgatás december közepén kezdődött, nagy része az elhagyatott Essex megyei elkülönítő kórházban zajlott, amely az Arkham Asylumként fog működni. A film a múlt hónapban kezdett címlapokra kerülni, amikor a film legnagyobb csillagait New York-szerte forgatni látták a rajongók, többek közöttBronxban, a West 167th Street-en található “Joker-csillagokon”.

Phillips az Instagramon osztotta meg a hírt, amelyben azt is elmondta, hogy nagyon büszke a stábra, és hogy most itt az ideje, hogy bezárkózzon, és befejezze a filmet a csapattal. A következő hónapokban jöhet az utómunka és a vágás.

“Köszönet nekik (+ az egész stábnak) és a legjobb stábnak, amit a filmipar kínálhat. Fentről lefelé. Most bemászok egy barlangba (vágószoba) és összerakom az egészet.”

A Joker: Folie à Deux a tervek szerint 2024. október 4-én kerül a mozikba. A 2019-es Joker folytatásáról még mindig nem sokat tudunk, de a hírek szerint egy musical lesz. Azt viszont megerősítették, hogy James Gunn és Peter Safran által újjáépített DC Univerzumán kívül fog létezni, és a DC Elseworldsben fog élni, akárcsak Matt Reeves rendezőtől a Batman 2. része.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...

Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Taika Waititi üzent azoknak, akik a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt kritizálták

Buta, unalmas és nagyon gyerekes volt a Thor: Szerelem és mennydörgés.