Főoldal Filmek Harley Quinn teljes jelmezét magára öltötte Lady Gaga a Joker: Folie à deux forgatásán
Filmek

Harley Quinn teljes jelmezét magára öltötte Lady Gaga a Joker: Folie à deux forgatásán

Megmutatták, milyen lesz Lady Gaga jelmeze Harley Quinnként a Joker folytatásában.

344
Joker: Folie à Deux
Forrás: Warner Bros.

Néhány hete már napvilágra került pár forgatási kép Lady Gaga karakteréről, de akkor még csak a karakter jellegzetes hosszú szőke haját láthattuk a képeken. Tegnap újabb fotók és videók jelentek meg a nagysikerű Joker második részének forgatási napjáról, amin az Arkham Elmegyógyintézet lángokban állt, ma pedig újabb anyagokat töltöttek fel az internetre.

Ma délelőtt újabb fotók és egy videó került fel a netre Todd Phillips Joker-folytatásának forgatásáról, és a felvételeken tisztán kivehetjük Lady Gaga karakterét, aki Harley Quinn-nek öltözött. Todd Phillips várva várt folytatását még mindig New Yorkban forgatják, és ezek a legújabb fotók és videó a forgatásról betekintést nyújtanak, Lady Gagát először láthatjuk teljes jelmezben Harley Quinnként.

Phillips már megosztott egy hivatalos képet a többszörös Grammy-díjas színésznőről Joaquin Phoenix mellett, mint Arthur Fleck, de ezek a felvételek csak arra voltak jók, milyen ruhát és arcfestést visel majd Harleen Quinzel a rajongók kedvenc gonosztevője.

A képregényekben Harley Joker orvosa volt, mielőtt elcsábította volna a manipulatív Bűn Bohóc Hercege, és csatlakozott volna Jokerhez az őrületben, de a pletykák szerint a karakter ebben a filmben egy másik arkhami beteg lesz. Erre utalhatnak a korábban megosztott forgatási anyagok is, amin Lady Gaga betöri egy üzlet kirakatát, majd letartóztatják, és a Gotham-i intézetbe zárják, ahol találkozik szerelmével. A cselekmény részleteit egyelőre titokban tartják, de azt már tudjuk, hogy a film nagy része az Arkham Asylumban fog játszódni, és zenés számokat is tartalmaz majd.

A Joker folytatása nem ugyanabban a világban fog játszódni, mint a DC Univerzum fő eseményei – amin James Gunn és Peter Safran dolgozik – hanem az úgynevezett Elseworlds univerzumban. Ennek a másik párhuzamos univerzumnak a része Matt Reeves rendezőtől a Batman, vagy éppen J.J. Abramstől a Superman és a Constantine 2.

A Joker: Folie à Deux 2024. október 4-én kerül a mozikba, pontosan öt évvel a Joker debütálása után.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

Joker: Folie à Deux
Filmek

Bődületes nagy összegből készült a Joker Folie à Deux

Rettenetesen sok pénzt költöttek a Joker folytatására, de megtérül vajon?

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?