Főoldal Filmek A Joker: Folie à Deux forgatási videóján lángokban áll az Arkham Elmegyógyintézet
Filmek

A Joker: Folie à Deux forgatási videóján lángokban áll az Arkham Elmegyógyintézet

Mi történhetett itt? Joker és Harley Quinn éppen most szöknek meg az intézetből?

526
Joker
Forrás: Warner Bros.

Új fotókat és videókat osztottak meg Todd Phillips rendező Joker: Folie à Deux című filmjének forgatásáról. Hivatalos leírást még nem kaptunk, hogy miről fog szólni a várva várt folytatás, de több cikk is megjelent, miszerint a második rész központi helyszíne lesz a DC Comics egyik kulcsfontosságú helyszíne, az Arkham Elmegyógyintézet.

Aki emlékszik még az első rész befejezésére, Arthur Flecket ide zárták be, és valószínűleg itt ismerkedik majd meg Lady Gaga karakterével is. Ahogy korábban már utaltak rá, a folytatás elsősorban az elmegyógyintézet falai között fog játszódni, Fleck pedig egy rokonlélekkel találkozik a társbeteg Harley Quinn személyében. Ez eltér a képregényektől, de ezen nem igazán lepődünk meg, tekintve, hogy a 2019-es Joker története is jelentősen változott.

Múlt héten már láttunk forgatási felvételeket Lady Gaga karakteréről, amint Gotham City egyik kirakata előtt várakozik, majd betöri az egyik üzlet ablakát. Valószínűleg a büntett után az elmegyógyintézetben köt ki Harleen Quinzel, ahol éppen Arthur Fleck is raboskodik. Joker itt találkozhat későbbi szerelmével, és feltehetően ők lesznek felelősek azért a zavargásért, amit a lenti videón láthatunk.

A megbízható forrásnak számító The Direct KC Walsh korábban arról a pletykáról számolt be, hogy a rendező Joker karaktere után kissé átdolgozta Harley Quinnt is, ezzel pedig a cél az volt, hogy az Arkham Asylum elkötelezett páciense legyen, aki beleszeret Jokerbe, nem pedig pszichiáter, aki beleszeret a Bűn Bohóc Hercegébe, miközben próbálja kezelni. Phillips ezzel azt szeretné elérni, hogy szerelmi történetük kezdete hihetőbb legyen, de ezt az elméletet maga a rendező még nem erősítette meg.

A Joker: Folie à Deux 2024. október 4-én kerül a mozikba, pontosan öt évvel a Joker debütálása után.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.