Főoldal Filmek A Joker 2. forgatásán lencsevégre kapták Lady Gaga karakterét, és ez nem Harley Quinn?
Filmek

A Joker 2. forgatásán lencsevégre kapták Lady Gaga karakterét, és ez nem Harley Quinn?

Lady Gaga karakterét látjuk a Joker 2. forgatásán, ami megerősít egy korábbi elméletet a karakteréről.

176
Joker: Folie à Deux
Forrás: Warner Bros.

A Joker folytatásának forgatása már javában zajlik, a rajongók pedig alig várják, hogy megnézhessék Joaquin Phoenix Jokerét és Lady Gaga Harley Quinnjét. Bár Todd Phillips már megosztott egy hivatalos képet, illetve több forgatási videó és fénykép is megjelent a Los Angeles-i munkálatokról, eddig még nem szúrhattuk ki az énekesnőt.

A The Direct osztott meg kulisszák mögötti fotókat, amelyek üldözéses jelenetről készültek, és most már van olyan felvétel is, amelyen Gaga a Los Angeles-i forgatáson látható Harleen Quinzel karakterében. A közösségi médiában felbukkanó fenti fotókon és klipeken Lady Gaga hivatalosan is Harleen Quinzel jelmezében és karakterében látható, nem pedig az ismertebb alteregójaként, Harley Quinnként. A képen egy egyébként hétköznapi öltözékben látható, sötét kabátot, egy világos színű sálat és egy szürke sapkát visel, valamint a védjegyévé vált hosszú szőke hajat is kiszúrhatjuk. A felvételekből nehéz megmondani, hogy mit ábrázolnak, de mintha Gotham utcáin vették volna filmre a jelentet, és miközben töpreng egy szedán előtt, betöri az egyik üzlet kirakatát.

A megbízható forrásnak számító The Direct KC Walsh korábban arról a pletykáról számolt be, hogy a rendező Joker után kissé átdolgozta Harley Quinnt is, ezzel pedig a cél az volt, hogy az Arkham Asylum elkötelezett páciense legyen, aki beleszeret a Jokerbe, nem pedig pszichiáter, aki beleszeret a Bűn Bohóc Hercegébe, miközben próbálja kezelni. Phillips ezzel azt szeretné elérni, hogy szerelmi történetük kezdete hihetőbb legyen, de ezt az elméletet maga a rendező még nem erősítette meg.

Lady Gaga csak február elején érkezett a Los Angeles-i forgatásra, nem tudni, hogy az első jeleneteit látjuk a kiszivárgott felvételeken, vagy mást is filmre vettek már. Az elkövetkező hetekben és hónapokban valószínűleg elárasztják az internetet a felvételek majd, még nagyobb hype-ot keltve a film 2024-es bemutatója előtt. Az énekesnő mindenesetre nagyon elfoglalt: a Variety nemrég megerősítette, hogy a forgatásáról a 95. Oscar-díjátadóra is elutazik, hogy előadja legújabb slágerét, a Hold My Hand-et, amelyet a legjobb zenei Oscar-díjra is jelöltek.

A Joker: Folie à Deux 2024. október 4-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...