Főoldal Filmek A Joker 2. forgatásán lencsevégre kapták Lady Gaga karakterét, és ez nem Harley Quinn?
Filmek

A Joker 2. forgatásán lencsevégre kapták Lady Gaga karakterét, és ez nem Harley Quinn?

Lady Gaga karakterét látjuk a Joker 2. forgatásán, ami megerősít egy korábbi elméletet a karakteréről.

512
Joker: Kétszemélyes téboly
Forrás: Warner Bros.

A Joker folytatásának forgatása már javában zajlik, a rajongók pedig alig várják, hogy megnézhessék Joaquin Phoenix Jokerét és Lady Gaga Harley Quinnjét. Bár Todd Phillips már megosztott egy hivatalos képet, illetve több forgatási videó és fénykép is megjelent a Los Angeles-i munkálatokról, eddig még nem szúrhattuk ki az énekesnőt.

A The Direct osztott meg kulisszák mögötti fotókat, amelyek üldözéses jelenetről készültek, és most már van olyan felvétel is, amelyen Gaga a Los Angeles-i forgatáson látható Harleen Quinzel karakterében. A közösségi médiában felbukkanó fenti fotókon és klipeken Lady Gaga hivatalosan is Harleen Quinzel jelmezében és karakterében látható, nem pedig az ismertebb alteregójaként, Harley Quinnként. A képen egy egyébként hétköznapi öltözékben látható, sötét kabátot, egy világos színű sálat és egy szürke sapkát visel, valamint a védjegyévé vált hosszú szőke hajat is kiszúrhatjuk. A felvételekből nehéz megmondani, hogy mit ábrázolnak, de mintha Gotham utcáin vették volna filmre a jelentet, és miközben töpreng egy szedán előtt, betöri az egyik üzlet kirakatát.

A megbízható forrásnak számító The Direct KC Walsh korábban arról a pletykáról számolt be, hogy a rendező Joker után kissé átdolgozta Harley Quinnt is, ezzel pedig a cél az volt, hogy az Arkham Asylum elkötelezett páciense legyen, aki beleszeret a Jokerbe, nem pedig pszichiáter, aki beleszeret a Bűn Bohóc Hercegébe, miközben próbálja kezelni. Phillips ezzel azt szeretné elérni, hogy szerelmi történetük kezdete hihetőbb legyen, de ezt az elméletet maga a rendező még nem erősítette meg.

Lady Gaga csak február elején érkezett a Los Angeles-i forgatásra, nem tudni, hogy az első jeleneteit látjuk a kiszivárgott felvételeken, vagy mást is filmre vettek már. Az elkövetkező hetekben és hónapokban valószínűleg elárasztják az internetet a felvételek majd, még nagyobb hype-ot keltve a film 2024-es bemutatója előtt. Az énekesnő mindenesetre nagyon elfoglalt: a Variety nemrég megerősítette, hogy a forgatásáról a 95. Oscar-díjátadóra is elutazik, hogy előadja legújabb slágerét, a Hold My Hand-et, amelyet a legjobb zenei Oscar-díjra is jelöltek.

A Joker: Folie à Deux 2024. október 4-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.