Főoldal Filmek Margot Robbie szerint eljött az ideje, hogy valaki más töltse be Harley Quinn szerepét
Filmek

Margot Robbie szerint eljött az ideje, hogy valaki más töltse be Harley Quinn szerepét

Margot Robbie visszatérése továbbra is kérdőjeles, hogy látjuk-e még Harley Quinn szerepében.

340
The Suicide Squad
Forrás: Warner Bros.

Margot Robbie korunk egyik legnépszerűbb színésznője, aki számos ikonikus szerepet játszott a közelmúltban, mint például a DC Comics Harley Quinn karaktere. A DC Univerzum újjáépítése után felmerült a kérdés, hogy látjuk-e még viszont, ezt nem árulta el, de azt elmondta, hogy szeretné átadni a szerepet valaki másnak.

A Variety arról kérdezte Robbie-t, mit gondol, hogy Lady Gaga alakítja a karaktert Todd Phillips közelgő Joker: Folie à Deux című filmjében. Robbie kifejtette, hogy “mindig is szerette volna”, hogy más színésznők is eljátsszák Harley Quinnt, így a rajongók más megközelítésből is láthatnák a karaktert.

Mindig is azt akartam, hogy Harley olyan karakter legyen, akit más színésznők is eljátszhatnak, ahogyan oly sok ikonikus férfi karaktert. Harley annyira szórakoztató, és annyi különböző irányba lehet elmenni. Ha valaki más kezébe adod, az olyan, mintha azt kérdeznéd: ‘Mit fognak vele kezdeni?’. A lehetőségek végtelenek.

Margot Robbie

Robbie három élőszereplős filmben alakította Harley Quinnt: kezdve a 2016-os Öngyilkos osztagban, a Ragadozó madarakban és James Gunn The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztagjában. Robbie jól fogalmazott, hogy egy bizonyos karaktert hányféleképpen lehet eljátszani. A DC Comics feldolgozásaiban több példát is láttunk erre.

Jó példa a többszörösen megformált karakterekre Bruce Wayne/Batman, akit az elmúlt években Robert Pattinson alakított Matt Reeves 2022-es Batman című filmjében. Ugyanakkor a tavalyi DC-filmben, a Flash: A Villámban Ben Affleck, Michael Keaton és George Clooney is feltűnt ebben a szerepben. A Warner Bros. még nem jelentette be, hogy ki fogja játszani az új Sötét lovagot a Batman: The Brave and the Bold című filmben.

Harley Quinn
Forrás: Warner Bros.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

6 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.