Főoldal Filmek A Darázst alakító Evangeline Lilly beszélt az Marvel filmes univerzumának jövőjéről
Filmek

A Darázst alakító Evangeline Lilly beszélt az Marvel filmes univerzumának jövőjéről

A Hangyában és a folytatásban is szerepet kapó színésznő mesélt arról, hogy milyen változások várhatóak a Végtelen Háború és a Bosszúállók 4. után a Marvelnél.

90

A Hangyában és a folytatásban is szerepet kapó színésznő mesélt arról, hogy milyen változások várhatóak a Végtelen Háború és a Bosszúállók 4. után a Marvelnél.

A Vanity Fair nemrégiben készített egy interjút a Lost-tal ismertté vált Evangeline Lilly-vel a Marvel Mozis Univerzumának jövőjéről. Szó esett arról, hogy az MCU világa jelentős változáson fog átesni a közeljövőben, ami ugyan önmagában még nem meglepő, de mégis sok érdekes információt osztott meg velünk a színésznő:

Amikor a Végtelen Háborúról hallottam és arról az irányból ahová tart, volt egy pillanat amikor volt egy ’de ja vu’ érzésem. Hasonló történik, mint a Lost 4. évadában, amikor minden változáson esett át és kezdtük elveszíteni a szilárd talajt a lábunk alól. Ebben természetesen a Hangyának és a Darázsnak is szerepe lesz.

A kérdés az, hogy mekkora változásról is beszélünk? Nos úgy hangzik, hogy az MCU világa sokkal rendhagyóbbá válik és a Bosszúállók 4. után teljesen más lesz mint eddig volt:

Őszintén, ha nem lenne Kevin a kormányrúdnál, nagyon-nagyon idegesek lennénk amiért elveszítjük ezeket a pilléreket és azokat a karaktereket akik lehetővé tették a Darázs-féle hősök létrejöttét (utalt arra a színésznő, hogy vélhetően 2 fő karaktert veszítünk majd el a soron következő filmekben). Amikor átfutottuk a történetet jött egy érzés , hogy ’Á már értem, az új fázis felé haladunk’. Ennek a fázisnak hangulata már látszódott A Hangya, a Galaxis Őrzői és a Thor Ragnarökben is. Egy sokkal színesebb, játékosabb, valóságosabb világba készülünk belépni.

Ez vajon azt jelenti, hogy innentől minden Marvel film olyan lesz mint a Thor: Ragnarök? Nem szükségszerűen, de valószínűleg jelentős átalakításon fog átesni az MCU a közeljövőben és az eddigieknél is nagyobb szerepet fog kapni a humor. Nektek tetszik ez az irány?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Taylor Swift Ryan Reynolds
Filmek

A Deadpool 3. sztárjaival szurkolt Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról

Arról spekulálnak a rajongók, hogy melyik karaktert játszhatja majd Taylor Swift a...

Fűrész X
Filmek

A Fűrész X megkapta a legdurvább korhatár-besorolást a magyar mozikban

A Fűrész X annyira durva lett, hogy csak 22 és 5 óra...

Fűrész X
Filmek

A szomszédok kihívták a rendőrséget a Fűrész X vágójára, sikoltozásra lettek figyelmesek

A Fűrész X rendezője elárulta, hogy vágás közben a rendőrség kopogtatott az...

Star Wars családi Nap
Filmek

Októberben negyedszerre rendezik meg a Galaktikus Családi Napot

A The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub ezúttal is elrepít minket a...