x
Filmek

Megerősítették Ben Mendelsohn szerepét a Marvel kapitányban?

A Zsivány Egyes gazembere lesz a Marvel kapitány főgonosza, ez eddig rendben van, de melyik szerepet kapja a filmben?

Megerősítették Ben Mendelsohn szerepét a Marvel kapitányban?
  • Publisheddecember 1, 2017

A Zsivány Egyes Krennic igazgatója lesz a Marvel kapitány főgonosza, ez eddig rendben van, de melyik szerepet kapja a filmben?

Nem olyan rég számoltunk be nektek arról, Jude Law is szerepet kap a készülő új Marvel-filmben, aki a pletykák szerint Carol Danvers mentorát, Mar-Vell-t fogja majd játszani. Most azonban egy nem hivatalos forrás megerősítette, hogy Ben Mendelsohn mire szerződött a Marvel Studiosnál.

A That Hashtag Show úgy tudja, hogy a Mendelsohn fogja játszani a zsarnok Kree tisztet, vagyis Yon-Rogg-ot. Bár elsőre a hír nem hangzik annyira újnak, hiszen többen is ezzel a szereppel hozták szóba a Zsivány Egyes gazemberét. Mivel a hírt a Marveltől nem erősítették meg, kezeljük fenntartásokkal.

Marvel kapitánnyal először 2019. március 8-án találkozunk saját filmjében, de ahogy azt megerősítették már, szerephez jut a Bosszúállók 4.-ben.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.