007 Nincs idő meghalni

Daniel Craig szerint James Bondot nem kellene egy nőnek játszani, egy észszerűbb ötlettel állt elő

Bond, James Bond. A hangsúly a Jamesen van.

Az elmúlt években többször is szóba került, hogy Daniel Craig távozása után ki lehet a következő MI6-es titkosügynök. Az már tény, hogy Craig utoljára bújik James Bond szerepébe a jövő héten érkező 007 Nincs idő meghalni című filmben, de hogy ki tölti majd Bond megüresedett helyét, egyelőre rejtély övezi.

Több elmélettel is elálltak a rajongók, hogy kit szeretnének ebben az ikonikus szerepben látni. Még Idris Elba neve is felmerült, aki egyébként örömmel vállalná a szerepet, bár elmondása szerint mire odakerülne, már túl öreg lenne. Aztán a Loki sztárja, Tom Hiddleston nevét is olvasni lehetett, akárcsak Henry Cavillről. De talán a legvadabb ötlet az, hogy akár egy női James Bondot is avathatunk. Ezt később Barbara Broccoli cáfolta, hogy nem fogják színésznőre osztani a szerepet, inkább terjesztenék a franchise-t, s melléktörténeteket hoznának létre, amiben már akár nő is lehet a főszereplő.

Egyszóval számtalan teória született a folytatással kapcsolatban, de még semmi sincs kőbe vésve. Amikor arról kérdezték Daniel Craiget, hogy egy nőnek kellene játszania a következő Bondot, a színész csak annyit felelt, hogy máshogy kell megközelíteni a témát.

Egyszerűen jobb szerepet kellene adni a nőknek és a színesbőrű színészeknek. Miért kellene egy nőnek James Bondot játszani, amikor lehetne egy ugyanolyan jó szerep, mint James Bond, csak nőknek?Daniel Craig

Craig kijelentése egybevág a producer korábbi megjegyzésével, hogy James Bondot megformáló színész bármilyen színű lehet, de csak férfi játszhatja.

Úgy gondolom, hogy új karaktereket kell alkotnunk a nők számára. Erős női karaktereket. Nem érdekel különösebben, hogy egy férfi karaktert nő játsszon. Szerintem a nők ennél sokkal érdekesebbek.Barbara Broccoli

Az előzetesekből már kiderült, hogy James Bond mellett lesz egy női ügynök is az új filmben, de nem ő lesz a következő James Bond. A Marvel Kapitány sztárja, Lashana Lynch egy új ügynököt fog játszani Craig mellett a 007 Nincs idő meghalni című filmben.

Total
1
Shares
Previous Article
Gyilkos Halloween

Brutálisan kegyetlen és véres lett a Gyilkos Halloween végső előzetese

Next Article
Legendás állatok

Leleplezték a Legendás állatok 3. hivatalos filmcímét, és a premiert is kitűzték

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!