Henry Cavill

Henry Cavill örömmel beugrana Daniel Craig helyére James Bond szerepébe

Superman bejelentkezett?

Az már biztos, hogy Daniel Craig az idei 007 Nincs idő meghalni jubileumi James Bond-filmben szögre akasztja a szmokingot, elköszön szerepétől, ám a Sony Pictures még nem nevezte meg, hogy az elkövetkező néhány évben ki lesz az új 007-es ügynök. Tom Hiddleston nevétől kezdve Tom Hardy nevéig sok nevet bedobtak már a kalapba.

Most Az acélember sztárja, Henry Cavill is előállt azzal az ötlettel, hogy ő nagyon szívesen beugrana Daniel Craig szerepére, és lenne James Bond. Mondanunk sem kell, hogy a rajongók mennyire örömmel fogadták a színész kijelentését, akit nemcsak a rajongók, de a szakma is nagyon szívesen látna öltönyben.

Néhány napja a GQ lapnak adott interjút a színész, amiből többek között kiderült, hogy Az Igazság Ligája rendezői változat pótforgatásán nem lesz ott, Supermannek nem forgatnak új jeleneteket, de mások mellett azt is megtudtuk, hogy James Bond szerepét is elvállalná. August Walker, a CIA ügynök szerepe (Mission: Impossible – Utóhatás) után nem is olyan nehéz elképzelni a brit titkos szolgálat ügynökeként, és a színész bevallása szerint a levegőben van, hogy megkapja a szerepet.

Ha Barbara [Broccoli a Bond franchise producere] és Mike [G. Wilson társproducer] érdeklődik eziránt, akkor abszolút rávetődöm a lehetőségre. Minden a levegőben van ebben a szakaszban. Meglátjuk, hogy mi fog történni. De igen, szívesen eljátszanám Bondot, nagyon, nagyon izgalmas lenne.Henry Cavill

A 007 Nincs idő meghalni bemutatója előtt érezhetően záporoznak a hírek és a pletykák a franchise jövőjét illetően, hogy ki lehet majd az új Bond. Bár egy időben még arról is beszéltek, hogy egy nő lehet az új Bond majd, de ezt Barbara cáfolta, állítása szerint Bond egy férfi karakterről szóló franchise, ha nőt szeretnének a szerepben látni, akkor új franchise-t kell építeni.

A 007 Nincs idő meghalni magyar bemutatója november 19-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

Újdonságok a Szukits Könyvkiadótól

Next Article

KRITIKA: Visszatérés Epipóba

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!