A csodálatos Pókember 2.

Dane DeHaan megerősítette, hogy a Disney előtt Baljós Hatos spin-offon dolgoztak

A zöld koboldot alakító Dane DeHaan elárulta, hogy mielőtt a Disney és a Sony Pictures egyezségre lépett volna, a stúdió egy Baljós Hatos-filmen dolgozott.

A zöld koboldot alakító Dane DeHaan elárulta, hogy mielőtt a Disney és a Sony Pictures egyezségre lépett volna, a stúdió egy Baljós Hatos-filmen dolgozott.

Bizonyos értelemben kasszasiker volt A csodálatos Pókember franchise második része, de miután Marc Webb rendező meghaladta a költségvetést, a Sony Pictures lemondott a folytatásról és a későbbi tervekről. Az egyik ilyen terv, a nagyon régóta pletykált Baljós Hatos formáció bemutatása, végül azonban elvetették a terveket, mert jött a Disney, s inkább a Marvel Studios kezébe adták a falmászó jövőjét.

Kezdve az első A csodálatos Pókember résszel, majd a folytatásban több utalást is kaptunk a Baljós Hatos spin-off filmre, amit eredetileg Drew Goddard rendezett volna, ám a Disney elkaszálta a projektet. Ezzel kapcsolatban Dane DeHaan osztotta meg gondolatait, aki Harry Osborn-t, azaz A zöld koboldot játszotta a második filmben.

Szerintem elég nyilvánvaló, hogy adott helyzetben úgy állították fel a szereplőket, hogy lehetőség legyen a Baljós Hatosra, és bizonyos értelemben mindent megbeszéltünk mielőtt a Disney és a Marvel megérkezett. Azt nem mondhatom, hogy pontosan tudom, miről szólt volna a film, csak azt tudom, hogy a Baljós Hatos minden bizonnyal elkészült volna. És tudjátok, legalább a Kobold, nem Harry Osborn szerepelt volna benne.Dane DeHaan

Várhatóan A zöld kobold vezette volna a gonosz formációt, de valószínűleg Norman Osborn is feltámadt volna. A csapat többi tagját soha nem erősítették meg, de alighanem Homokember is szerepet kapott volna, de beszéltek még Keselyűről vagy Doctor Octopusról is, akiket eredettörténet ellenében az Oscorp ruházott volna fel hatalommal. Fontos azonban megjegyezni, hogy pletykák szerint a stúdió még mindig nem mondott le a Baljós Hatosról, mindent megtesz, hogy végre bemutassa ezt a legendás formációt a képernyőn is, ám ezúttal már a Marvel Studios partnereként.

Total
10
Shares

Leave a Reply

Previous Article
A sötét Igazság Ligája

J.J. Abrams egy élőszereplős A sötét Igazság Ligája HBO Max sorozaton dolgozik

Next Article
Millennium Falcon

Az Ezeréves Sólyom eredetileg így nézett volna ki, de George Lucas változtatást kért

Related Posts