Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút VFX munkájáról kiszivárgott fotóján a Baljós Hatos formáció négy tagja

Még mindig nem mutatták meg mind a hat gonoszt a filmből.

Gyakorlatilag nyílt titok, hogy a decemberben érkező Pókember: Nincs hazaút bővelkedni fog a gonosztevőkből. Már rögtön az első előzetes végén megmutatták Alfred Molina visszatérő Doctor Octopusát, ahogy kaptunk utalást a Zöld manóra is, és akkor ott van még, hogy tavaly nyáron Jamie Foxx erősítette meg, hogy Elektró is visszatér A csodálatos Pókember franchise után. Bár nem mutatták meg őket teljes pompájukban, de a Homokembert és a Gyíkot is elcsíptük egy-egy másodpercben.

Elképesztően sok pletykát és szivárogtatásról lehetett olvasni az elmúlt egy évben, kezdve a legnagyobbakról, hogy Andrew Garfield és Tobey Maguire visszatérnek a falmászó szerepében. Hivatalosan nem erősítették meg, inkább próbálták eloszlatni a pletykákat a nagy visszatérésről, azonban néhány hete kiszivárgott egy forgatási fotó, amin Garfield és Maguire csevegnek éppen a Pókember: Nincs hazaút díszletén. Az eset után tagadták a kép valódiságát, majd később valaki azt próbálta elmagyarázni, hogy milyen egyszerű hamisítani a képeket, szóval a történtek után már semmiben sem lehetünk biztosak. Az viszont biztos, hogy alakul a Baljós Hatos formáció.

Nehéz megmondani, hogy a napokban kiszivárgott félkész állapotban lévő felvétel valódi, vagy sem. A VFX utómunkáján a Baljós Hatos formáció négy tagja látható, amint börtönbe vetették őket. A helyszín megegyezik azzal, amit láttunk az első előzetesben, bár egy másik szemszögből mutatják a termet. A képen Doctor Octopus és Elektró látható, de a Homokember és a Gyík kivehető a képen, igaz még nem teljesen végeztek a karakterek vizuális effektusával. További két gonosztevőről beszélnek még, akik szintén fennakadtak a Pókember hálójában.

https://twitter.com/JooGuil51628781/status/1440447500335288320?s=20

Ha minden jól megy, akkor a Pókember: Nincs hazaút című filmet december 17-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Total
7
Shares
Previous Article
Chloe Bennet

Chloe Bennet cáfolja a Titkos Invázió pletykáit: „Őszintén szólva azt sem tudom, mi az”

Next Article
Örökkévalók

A Légió és A szépség és a szörnyeteg sztárja játssza az Örökkévalók főgonoszát, a Deviánsok vezetőjét, Kro-t

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!