x
Filmek

A Pókember: Nincs hazaút VFX munkájáról kiszivárgott fotóján a Baljós Hatos formáció négy tagja

Még mindig nem mutatták meg mind a hat gonoszt a filmből.

A Pókember: Nincs hazaút VFX munkájáról kiszivárgott fotóján a Baljós Hatos formáció négy tagja
  • Publishedszeptember 24, 2021

Gyakorlatilag nyílt titok, hogy a decemberben érkező Pókember: Nincs hazaút bővelkedni fog a gonosztevőkből. Már rögtön az első előzetes végén megmutatták Alfred Molina visszatérő Doctor Octopusát, ahogy kaptunk utalást a Zöld manóra is, és akkor ott van még, hogy tavaly nyáron Jamie Foxx erősítette meg, hogy Elektró is visszatér A csodálatos Pókember franchise után. Bár nem mutatták meg őket teljes pompájukban, de a Homokembert és a Gyíkot is elcsíptük egy-egy másodpercben.

Elképesztően sok pletykát és szivárogtatásról lehetett olvasni az elmúlt egy évben, kezdve a legnagyobbakról, hogy Andrew Garfield és Tobey Maguire visszatérnek a falmászó szerepében. Hivatalosan nem erősítették meg, inkább próbálták eloszlatni a pletykákat a nagy visszatérésről, azonban néhány hete kiszivárgott egy forgatási fotó, amin Garfield és Maguire csevegnek éppen a Pókember: Nincs hazaút díszletén. Az eset után tagadták a kép valódiságát, majd később valaki azt próbálta elmagyarázni, hogy milyen egyszerű hamisítani a képeket, szóval a történtek után már semmiben sem lehetünk biztosak. Az viszont biztos, hogy alakul a Baljós Hatos formáció.

Nehéz megmondani, hogy a napokban kiszivárgott félkész állapotban lévő felvétel valódi, vagy sem. A VFX utómunkáján a Baljós Hatos formáció négy tagja látható, amint börtönbe vetették őket. A helyszín megegyezik azzal, amit láttunk az első előzetesben, bár egy másik szemszögből mutatják a termet. A képen Doctor Octopus és Elektró látható, de a Homokember és a Gyík kivehető a képen, igaz még nem teljesen végeztek a karakterek vizuális effektusával. További két gonosztevőről beszélnek még, akik szintén fennakadtak a Pókember hálójában.

Ha minden jól megy, akkor a Pókember: Nincs hazaút című filmet december 17-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.