Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút egyik rejtett gonosztevőjéről vitáznak a rajongók

Kik lesznek Tom Holland ellenfelei idén Karácsonykor?

A kiszivárgott előzetes után ma hajnalban hivatalosan is bemutatták a Pókember: Nincs hazaút első előzetesét. Mondanunk sem kell, hogy a trailer után felrobbant az internet, találgatások mennek a rejtett utalásokról, hogy kik lesznek Peter Parker ellenfelei idén Karácsonykor. Doctor Octopus felfedte magát, a videó végén beköszönt a főhősnek, és Willem Dafoe karaktere, a Zöld manó is kapott utalást, valamint Elektró szórja a villámokat.

Az elmúlt órákban a rajongók próbálják megfejteni az előzetes minden képkockáját. Egy korábbi cikkben már beszámoltunk Charlie Cox lehetséges visszatéréséről, amiről szintén vita kerekedett a közösségi oldalakon a rajongók között. Sokan vártig állítják, hogy Matt Murdock látható Peter kihallgatásán, de megerősítést még nem kapott ez a pletyka.

Doctor Octopus szerepe azonban nem vitás, ahogy a Zöld manóé sem, hiszen előbbit még láttuk is a videó végén, az utóbbira pedig konkrét utalást kaptunk. Az egyik pillanatban azonban egy rejtélyes alak tűnik fel a háttérben, amiről azóta vitáznak a rajongók, hogy pontosan kit láthatunk a háttérben. Vannak, akik szerint a Gyík látható, második inkább Venomra voksolnak. A Gyíkot még A csodálatos Pókember első részében láttuk, Venom pedig saját franchiset épített. A Sony Pictures és a Marvel Studios univerzumai között kezd elmosódni a határ, s idővel a két karakter találkozhat.

A vitatott jelenetre 2:27 percnél kerül sor. Tényleg egy pillanatról van szó. Úgy tűnik, mintha ez a bizonyos karakter nekicsapódna Doctor Strange pajzsának Peter Parker mögött. Sok rajongó meggyőződése, hogy ez az ormótlan alak a 2012-es A csodálatos Pókember főellensége, a Gyík.

Néhányan azonban nem értenek egyet ezzel. Ők úgy gondolják, hogy a sötét alak inkább Pókember egyik ősellensége, egy szimbióta. Eddie Brock a 2007-es Pókember 3.-ban szerepelt, de a gonosz azóta saját utat jár be. Tom Hardy főszereplésével saját filmeket kap Venom, de a két karakter útja eddig még nem keresztezte egymást. A Sony Pictures korábban már jelezte, hogy valójában van tervük azzal, hogyan lehetne a saját Pókember univerzumokat egyesíteni a Marvel Moziverzummal. Ez a kijelentés erősíti a vitatott jelenetet, hogy a titokzatos alak Venom.

A Venom rendezője, Ruben Fleischer elmondta 2018-ban, hogy a Sony „építkezik”, s szeretné összeereszteni Venomot és Pókembert. Talán egy cameo lesz, ami valami nagyobb dologhoz vezet a folytatásban. A Sony és a Marvel univerzuma között már most van kapcsolat. Elég csak a Morbius előzetesére gondolni, amiben Michael Keaton által megformált Keselyű feltűnik. Sőt, a Morbius rendezője elszólta magát, hogy a filmben Venom is szerepet kap. Akkor miért ne fordulhatna elő, hogy Venom bemutatkozik a Marvelnél? Talán október 15-én okosabbak leszünk, ha kijön a Venom 2. – Vérontó.

Total
1
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

Mit tudtunk meg a Pókember: Nincs hazaút előzeteséből: Doctor Strange félresikerült mágiája, a visszatérő gonoszok és a Multiverzum

Next Article
Fantasztikus Négyes

Kevin Feige először beszélt a Fantasztikus Négyes szereposztásáról a bejelentés óta

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!