Pókember: Nincs hazaút

Találgatnak, hogy Charlie Cox karakterét, azaz Daredevilt szúrták-e ki a Pókember: Nincs hazaút előzetesében

A kemény zsaru tényleg Matt Murdock lenne az előzetesben?

Ha lemaradták az előzetesről, akkor nézd vissza az oldalon, amiben nemcsak a megszokott arcokat kaptuk, hanem néhány korábbi ismerős is feltűnik. A trailer végén Doctor Octopus beköszön főhősünknek, és még a Zöld manóra is kaptunk erős utalást, bár nem mutatták Willem Dafoe karakterét. Sőt, Elektró is megvillantja magát, igaz a karaktert teljes egészében nem lehet látni, csak villámokat szórja, de ki másról is lenne szó, hanem Jamie Foxx karakteréről. De látszólag több gonoszt is megidéznek, köztük például a Homokembert vagy a Gyíkot is, és egy másik nagy visszatérőt.

A rajongók most azon tanakodnak, hogy vajon Daredevilt látjuk-e a videóban vagy sem. December óta mennek pletykák arról, hogy Charlie Cox a Netflix gyártású sorozata után visszatér Daredevil bőrében, de ezt hivatalosan nem erősítették meg. Mint látható a lenti képsorokon, egy titokzatos, ingbe és nyakkendőbe öltözött alak áll Parker fölött, kezében néhány dokumentummal, majd a következő vágásban már karba tett kezekkel a kihallgatószobán kívülről szemléli a fejleményeket a titokzatos alak. Aligha lehet egy átlagos személy, ha ennyit szerepel a képernyőn.

Az előzetesből kiderült, hogy Parker abban a reményben keresi fel Doctor Strange-t és segítőjét, Wongot, hogy majd a varázslók segítenek elfeledtetni a világgal Peter valódi kilétét. Wong figyelmeztetése ellenére Strange mit sem törődik a veszéllyel, beleegyezik, hogy egy nagyon veszélyes varázslatot hajtsanak végre. De problémák adódnak a szertartás során, és a multiverzum veszélyeivel találják szembe magukat. Ennek egyik szüleménye, hogy Sam Raimi-féle Pókember-trilógiából visszatér Alfred Molina, azaz Doctor Octopus, aki a trailer végén beköszön Peternek. Bár nem mutatják nekünk a Zöld manót, mindössze a jellegzetes nevetést hallhatjuk, valamint azt a zöld bombát látni, amit még Willem Dafoe karaktere használt. A felvételen látható elektromos szikra akár Jamie Foxx Elektrójának visszatérésére is utalhat, de őt sem látni a videón.

Egyelőre viszont nincs hír Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérésére, ami két dolgot jelent: vagy tényleg nem térnek vissza, és minden kacsa volt a róluk szóló hírekről, vagy ami sokkal biztosabbnak tűnik, nem szerették volna lelőni a poént már az első előzetesben.

Még korai kőbe vésni a premiert, de ha minden jól megy, akkor a Pókember: Nincs hazaút című filmet december 17-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Total
41
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

Hivatalosan is bemutatták a Pókember: Nincs hazaút első előzetesét

Next Article
Pókember: Nincs hazaút

Mit tudtunk meg a Pókember: Nincs hazaút előzeteséből: Doctor Strange félresikerült mágiája, a visszatérő gonoszok és a Multiverzum

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!