Főoldal Filmek Amy Pascal, a Pókember producere a Pókember 3. gonosztevőire utalt volna?
Filmek

Amy Pascal, a Pókember producere a Pókember 3. gonosztevőire utalt volna?

Nem először hallunk a szupergonoszok csoportjáról, hiszen a korábbi terveken már A csodálatos Pókember harmadik részében debütáltak volna, de a Sony elkaszálta Marc Webb folytatását.

558
Amy Pascal, Kevin Feige, Tom Holland

Nem először hallunk a szupergonoszok csoportjáról, hiszen a korábbi terveken már A csodálatos Pókember harmadik részében debütáltak volna, de a Sony elkaszálta Marc Webb folytatását.

Barátságos és közkedvelt hálószövőnk életét immár számos gonosztevő próbálta megkeseríteni, kezdve még a Sam Raimi-féle Pókember-filmekben A zöld manóval, Doktor Oktopusszal, majd Venom és a Homokember követte a sorban, és még sorolhatnánk őket, ám úgy tűnik, hogy a Marvel Studios ismét emeli a tétet, és egy minden eddiginél nagyobb durranással készül a már bejelentett Pókember 3. részben.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Sony Pictures és a Marvel Studios közös rendezésű Pókember-filmek producere, Amy Pascal szerint legalábbis nagy esély van rá, hogy végre összeálljon az ikonikus Baljós Hatos a jövőben, a szupergonoszokból álló formáció, s így eddig még nem látott kihívások elé állítva szeretett falmászónkat.

Univerzumunkban már most olyan gonoszok szerepelnek, mint a Baljós Hatos. Lehet, hogy valami készül ezekkel a karakterekkel.

A pletyka már csak amiatt sem tűnik légből kapottnak, mert a Sony Pictures Drew Goddard vezetésével anno elkezdte lerakni egy spin-off alapjait, a Marvellel kötött megállapodás azonban érthető módon teljesen háttérbe szorította ezt a projektet, és egészen mostanáig nem is igazán került szóba. Ehelyett inkább maradtak a jól bevált receptnél egy, legfeljebb két ellenséggel összeeresztve a falmászót. Láthattuk már felbukkanni Keselyűt, Sokkolót és Mysterio-t is, ugyanakkor az olyan hírhedt karakterek, mint például Kraven, a Vadász is tiszteletét teheti a filmvásznon, aki történetesen éppen Jon Watts rendező egyik kedvenc antagonistája.

A Pókember 3. 2021. július 16-án érkezik a mozikba.

Baljós Hatos

Szerző

Úgy gondolom, egy pörgős napot követően mindenki szeret leülni egy klassz film elé. Jómagam néha írok is róluk. Dióhéjban ennyi történetem, meg kell hagyni, nem egy coppolai forgatókönyv.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események