Amy Pascal, Kevin Feige, Tom Holland

Amy Pascal, a Pókember producere a Pókember 3. gonosztevőire utalt volna?

Nem először hallunk a szupergonoszok csoportjáról, hiszen a korábbi terveken már A csodálatos Pókember harmadik részében debütáltak volna, de a Sony elkaszálta Marc Webb folytatását.

Nem először hallunk a szupergonoszok csoportjáról, hiszen a korábbi terveken már A csodálatos Pókember harmadik részében debütáltak volna, de a Sony elkaszálta Marc Webb folytatását.

Barátságos és közkedvelt hálószövőnk életét immár számos gonosztevő próbálta megkeseríteni, kezdve még a Sam Raimi-féle Pókember-filmekben A zöld manóval, Doktor Oktopusszal, majd Venom és a Homokember követte a sorban, és még sorolhatnánk őket, ám úgy tűnik, hogy a Marvel Studios ismét emeli a tétet, és egy minden eddiginél nagyobb durranással készül a már bejelentett Pókember 3. részben. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Sony Pictures és a Marvel Studios közös rendezésű Pókember-filmek producere, Amy Pascal szerint legalábbis nagy esély van rá, hogy végre összeálljon az ikonikus Baljós Hatos a jövőben, a szupergonoszokból álló formáció, s így eddig még nem látott kihívások elé állítva szeretett falmászónkat.

Univerzumunkban már most olyan gonoszok szerepelnek, mint a Baljós Hatos. Lehet, hogy valami készül ezekkel a karakterekkel.

A pletyka már csak amiatt sem tűnik légből kapottnak, mert a Sony Pictures Drew Goddard vezetésével anno elkezdte lerakni egy spin-off alapjait, a Marvellel kötött megállapodás azonban érthető módon teljesen háttérbe szorította ezt a projektet, és egészen mostanáig nem is igazán került szóba. Ehelyett inkább maradtak a jól bevált receptnél egy, legfeljebb két ellenséggel összeeresztve a falmászót. Láthattuk már felbukkanni Keselyűt, Sokkolót és Mysterio-t is, ugyanakkor az olyan hírhedt karakterek, mint például Kraven, a Vadász is tiszteletét teheti a filmvásznon, aki történetesen éppen Jon Watts rendező egyik kedvenc antagonistája.

A Pókember 3. 2021. július 16-án érkezik a mozikba.

Baljós Hatos

Total
13
Shares
Previous Article

Megbeszélő: Ti melyik hordozható PC-s platformban hisztek?

Next Article
Pókember

A Pókember: Idegenben easter-eggjei között kiszúrtátok az újjáépített Bosszúállók Torony épületet?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!