x
Close


Közelgő események

Sorozatok

[D23] Bejelentették, mikor érkezik a Star Wars: Rossz osztag 2. évada

A Star Wars: Rossz osztag jövő januárban visszatér a második évaddal.

[D23] Bejelentették, mikor érkezik a Star Wars: Rossz osztag 2. évada
  • Publishedszeptember 11, 2022

A D23 Expo szombati napján több érdekes hír is érkezett a messzi-messzi galaxisból. Bár a mozifilmet nem jelentettek be, ahogy arra számítani lehetett, de szomorkodni így sem volt okunk, mivel bőven akadtak sorozatos hírek. A rajongók legnagyobb örömére bemutatták A mandalóri 3. évad előzetesét, az Andor stábja is jelen volt egy végső trailerrel, megmutatták Jude Law karakterét a Star Wars: Skeleton Crew című sorozatban, a jelenlévők pedig friss képkockákat is láthattak az Ahsokából.

Az élőszereplős Star Wars-sorozatok mellett a Lucasfilm bejelentette a Star Wars: Rossz osztag 2. évad premierjét is. A folytatást 2023. január 4-én fogják bemutatni, és 16 epizódból áll majd az új évad. Sőt, a premier napján rögtön két epizóddal rajtol a streaming szolgáltatón a Rossz osztag csapata, majd hetente egy új epizód követi. Új trailert nem mutattak sem online, sem a jelenlévőknek, de mivel már csak néhány hónap van hátra az évadig, valószínűleg hamarosan kapunk egy kis ízelítőt a csapat következő kalandjából.

A Star Wars: Rossz osztag egy elit, kísérleti klónokból álló csoportot mutat be, akiket először a Star Wars: A klónok háborújában mutattak be, maga a történet pedig közvetlenül a háború után veszi fel a fonalat. Sokan nevezik A klónok háborúja animációs sorozat méltó utódjának.

A második évadot idén év elején jelentették be, és az első előzetest pedig májusban mutatták be az Anaheim-i Star Wars Celebrationön. Akkor még őszre datálták a sorozatot, picit azonban csúszik a premier. Az új évadban szerepel majd egy wookiee jedi is. Az első évad óta eltelt némi idő, mivel a legénység idősebbnek tűnik, és új felszerelést visel. A jelek szerint Palpatine uralkodó és Cody parancsnok is szerepet kap az új évadban.

Star Wars: Rossz osztag
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.