Főoldal Előzetesek [D23] Végső előzetest kapott Diego Luna Star Wars-sorozata, az Andor
Előzetesek

[D23] Végső előzetest kapott Diego Luna Star Wars-sorozata, az Andor

A Lázadás felemelkedését láthatjuk az új előzetesben.

286

A Lucasfilm néhány perccel korábban D23 Expo szombati napján bemutatta Diego Luna közelgő Star Wars-spinoff sorozatának, az Andornak a végleges előzetesét. Nyár közepén már láttuk a nagy előzetest, most pedig néhány héttel a premier előtt közzétették az utolsó nagy ízelítőt. Az már a korábbi videókból is kiderült, hogy az Andor tónusa megegyezik a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet atmoszférájával, szóval ha imádtad az antológiafilmet, ez garantáltan tetszeni fog.

A Lucasfilm kezdte a mai bejelentések dömpingjét. Azt már korábban megírtuk, hogy filmet nem fognak bejelenteni, arra még várunk kell, de szép számmal akadnak sorozatok, köztük például a hónap közepén debütáló Andor. A sorozatban visszatér Diego Luna, ami Cassian Andor előzményét mutatja majd be a mozifilm előtt. A panelen a készítőktől megtudtuk, hogy a sorozat 24 epizódból áll majd – 12-12 felosztásban évadonként. A Lázadás korai napjait mutatja be.

Az Andor szinopszisából kiderült, hogy a sorozat a Star Wars-galaxis új perspektíváját tárja majd fel, Cassian Andor utazására összpontosítva, hogy felfedezze a különbségeket. A sorozat a Birodalom ellen fellángoló lázadás történetét meséli el, és azt, hogyan keveredtek bele emberek és bolygók ebbe a harcba. Ez egy veszélyekkel, csalásokkal és intrikákkal teli korszak, ahol Cassian elindul azon az úton, amely arra hivatott, hogy a lázadók hősévé váljon.

Az Andor főszereplői Diego Luna, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller és Genevieve O’Reilly. Tony Gilroy, Dan Gilroy és Stephen Schiff. A Star Wars-sorozat forgatókönyvét írta Beau Willimon, az epizódokat rendezte Toby Haynes, Susanna White és Benjamin Caron.

Az Andor első három epizódját 2022. szeptember 21-én mutatják be.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat márciusban a Disney+

Márciustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a Disney+-on.

Star Wars: The Acolyte
Sorozatok

Kiszivárogtatták a The Acolyte pontos megjelenési időpontját

Az utóbbi évek legjobban várt sorozata a The Acolyte.

Oscar
Filmek

A Disney+ élőben közvetíti a 96. Oscar-díjátadót

Nem maradunk le a 96. Oscar-díjról, a Disney+ élőben adja itthon.