x
Előzetesek

[D23] Végső előzetest kapott Diego Luna Star Wars-sorozata, az Andor

A Lázadás felemelkedését láthatjuk az új előzetesben.

  • Publishedszeptember 10, 2022

A Lucasfilm néhány perccel korábban D23 Expo szombati napján bemutatta Diego Luna közelgő Star Wars-spinoff sorozatának, az Andornak a végleges előzetesét. Nyár közepén már láttuk a nagy előzetest, most pedig néhány héttel a premier előtt közzétették az utolsó nagy ízelítőt. Az már a korábbi videókból is kiderült, hogy az Andor tónusa megegyezik a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet atmoszférájával, szóval ha imádtad az antológiafilmet, ez garantáltan tetszeni fog.

A Lucasfilm kezdte a mai bejelentések dömpingjét. Azt már korábban megírtuk, hogy filmet nem fognak bejelenteni, arra még várunk kell, de szép számmal akadnak sorozatok, köztük például a hónap közepén debütáló Andor. A sorozatban visszatér Diego Luna, ami Cassian Andor előzményét mutatja majd be a mozifilm előtt. A panelen a készítőktől megtudtuk, hogy a sorozat 24 epizódból áll majd – 12-12 felosztásban évadonként. A Lázadás korai napjait mutatja be.

Az Andor szinopszisából kiderült, hogy a sorozat a Star Wars-galaxis új perspektíváját tárja majd fel, Cassian Andor utazására összpontosítva, hogy felfedezze a különbségeket. A sorozat a Birodalom ellen fellángoló lázadás történetét meséli el, és azt, hogyan keveredtek bele emberek és bolygók ebbe a harcba. Ez egy veszélyekkel, csalásokkal és intrikákkal teli korszak, ahol Cassian elindul azon az úton, amely arra hivatott, hogy a lázadók hősévé váljon.

Az Andor főszereplői Diego Luna, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller és Genevieve O’Reilly. Tony Gilroy, Dan Gilroy és Stephen Schiff. A Star Wars-sorozat forgatókönyvét írta Beau Willimon, az epizódokat rendezte Toby Haynes, Susanna White és Benjamin Caron.

Az Andor első három epizódját 2022. szeptember 21-én mutatják be.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.