x
Sorozatok

[D23] Megmutatták Jude Law karakterét a Star Wars: Skeleton Crew című sorozatból

Végre kaptunk egy képet a Skeleton Crew-sorozatból.

[D23] Megmutatták Jude Law karakterét a Star Wars: Skeleton Crew című sorozatból
  • Publishedszeptember 10, 2022

A Disney még május végén tette hivatalossá a Disney+ Star Wars: Skeleton Crew című új eredeti sorozatát, amely 2023-ban kerül bemutatásra és Jude Law lesz a főszereplője. A sorozatban egy csapat 10 éves gyerek életét ismerhetjük majd meg, akik megpróbálják megtalálni az utat hazafelé az Új Köztársaságban.

Az egyik legújabb Star Wars-sorozat, amin jelenleg is dolgoznak, az a Skeleton Crew. A sorozat az eredeti trilógia és a folytatástrilógia között játszódik. A Star Wars Celebration-ön többek között azt is leleplezték, hogy a Star Wars: Skeleton Crew című sorozatot a Pókember: Nincs hazaút című filmet jegyző Jon Watts és Christopher Ford készíti, Jon Favreau és Dave Filoni pedig producerként fog közreműködni a produckióban. A bejelentés óta nem sokat hallottunk a projektről, még a karaktereket sem mutatták be, most azonban a D23 Expón végre láthatjuk, milyen is a főszereplőt alakító Jude Law a készülő Star Wars-sorozatban.

Jon Watts és Chris Ford áll a sorozat mögött, ami állítólag egy eredeti történet lesz új karakterekkel. A Skeleton Crew forgatása már befejeződött, és Watts és Ford is jelen volt az Anaheimben megrendezett D23 Expón, hogy bemutassa az első képet Jude Law karakteréről a sorozatban.

Most sem árulták el, mikor érkezik a sorozat, valamikor 2023-ban jelenik meg a Disney+-on.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.