x
Előzetesek

[D23] A mandalóri 3. évad előzetesében visszatérünk a Mandalore bolygóra

Mando és Grogu visszatértek!

  • Publishedszeptember 10, 2022

A D23 Expo egyik legizgalmasabb pillanata az volt, amikor a Lucasfilm bemutatta A mandalóri 3. évad első előzetesét. A videóban láthatjuk Din Djarin (Pedro Pascal/Brendan Wayne) és kis zöld védence, Grogu visszatérését. Az előzetest először a Star Wars Celebrationön mutatták be májusban, de most a Disney másik nagy anaheimi rendezvénye után online is elérhetővé tette az előzetest.

A mandalóri 2. évada utolsó részét még 2020 decemberében láttuk, a Star Wars-rajongók azóta várnak Mando és Grogu visszatérésére. A páros a Boba Fett könyve című sorozat második felében is feltűnt, amikor Din Djarin Boba Fett (Temuera Morrison) és Fennec Shand (Ming-Na Wen) segítségére sietett, Grogu pedig úgy döntött, hogy lemond arról, hogy a Luke Skywalker (Mark Hamill/Graham Hamilton) jedit faragjon belőle.

A teaser korábbi jelenetekkel vezeti fel az új évadot, miközben főhősünk próbálja jóvátenni korábbi tettét, amiért levette a sisakját mások előtt. A videóban feltűnik Bo-Katan (Katee Sackhoff) is, aki a képsorok alapján még mindig haragszik, amiért Din Djarin elvette a Sötétkardot. Néhány jelenetben egy trónon ülve beszélget Dinnel és a Gyermekkel, a helyszín pedig feltehetően Mandalore. A sneak peekből azt is megtudtuk, hogy Carl Weathers, Paul Sun-Huyng Lee, Amy Sedaris és Omid Abtahi is visszatér a sorozat harmadik évadára.

Arról nem esett szó, hogy kik térnek még vissza a harmadik évadban. A Greef Kargát alakító Carl Weathers ebben az évadban ismét kettős feladatot lát el, és visszatér a rendezői székbe. Emellett bejelentették, hogy a legendás színész, Christopher Lloyd is csatlakozik a szereplőgárdához egy titokzatos szerepben. Elképzelhető, hogy Morrison és Wen visszatérnek, ennek alighanem sok rajongó örülne. Az is biztosra vehető, hogy az Ahsoka Tano-t alakító Rosario Dawson is visszatér, amellett, hogy Ahsoka saját sorozatot kap jövőre.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.