Wide Screen
Image default
Filmek

[D23 2019] Fekete Özvegy a klasszikus fehér ruhában tér vissza jövőre szólófilmjében

A D23 Expón más Marvel alkotások mellett bemutatták Scarlett Johansson új, fehér ruháját is, amit a Fekete Özvegy-filmben visel majd.

Tegnap Kevin Feige a Marvel Studios elnöke egy Marvel Moziverzum 4. fázis előzetes társaságában több új Marvel projektet is bejelentett, így hamarosan Ms. Marvel az első muszlin szuperhős is együtt lóghat a Bosszúállókkal, de az Örökkévalók jelmezét is megmutatták nekünk a filmből, valamint bejelentették a Fekete Párduc 2. részét.

És ha már jelmezekről beszélünk, akkor a D23 Expón bemutatott előzetesben a rajongók kiszúrták, hogy Fekete Özvegy teljesen fehérbe öltözött. A levetített előzetest a stúdió egyelőre nem osztotta meg, csak a rendezvényre kilátogatók látták, azonban a kiállításon így is megörökítették Natasha új, klasszikus jelmezét a szólófilmjéből.

A Fekete Özvegy-film pontos története nem ismert, bár azt azért sikerült kihámozni, hogy a sztori az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti időben játszódik, és több Fekete Özvegye is lesz. De hogy Natnek mi dolga akadt Kiképzővel, egyelőre nem tudni, mint ahogy azt sem, hogy a Budapest utcáin is forgatott filmben megjelenik-e Sólyomszem, akivel többször is utalást tettek a budapesti kalandra.

Cate Shortland rendező Fekete Özvegy-filmjét 2020. május 1-jén mutatják be a mozikban.

Még több a témában...

A Szilícium-völgy sztárja, Martin Starr is csatlakozott a Pókember: Hazatéréshez

Kévés Bence Mihály

Taika Waititi szívesen rendezné a Fekete Özvegy-filmet

Peter Parker le sem szállt az iskolabuszról a Végtelen háborúban?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább