Wide Screen
Image default
Filmek

[D23 2019] Fekete Özvegy a klasszikus fehér ruhában tér vissza jövőre szólófilmjében

A D23 Expón más Marvel alkotások mellett bemutatták Scarlett Johansson új, fehér ruháját is, amit a Fekete Özvegy-filmben visel majd.

A D23 Expón más Marvel alkotások mellett bemutatták Scarlett Johansson új, fehér ruháját is, amit a Fekete Özvegy-filmben visel majd.

Tegnap Kevin Feige a Marvel Studios elnöke egy Marvel Moziverzum 4. fázis előzetes társaságában több új Marvel projektet is bejelentett, így hamarosan Ms. Marvel az első muszlin szuperhős is együtt lóghat a Bosszúállókkal, de az Örökkévalók jelmezét is megmutatták nekünk a filmből, valamint bejelentették a Fekete Párduc 2. részét.

És ha már jelmezekről beszélünk, akkor a D23 Expón bemutatott előzetesben a rajongók kiszúrták, hogy Fekete Özvegy teljesen fehérbe öltözött. A levetített előzetest a stúdió egyelőre nem osztotta meg, csak a rendezvényre kilátogatók látták, azonban a kiállításon így is megörökítették Natasha új, klasszikus jelmezét a szólófilmjéből.

A Fekete Özvegy-film pontos története nem ismert, bár azt azért sikerült kihámozni, hogy a sztori az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti időben játszódik, és több Fekete Özvegye is lesz. De hogy Natnek mi dolga akadt Kiképzővel, egyelőre nem tudni, mint ahogy azt sem, hogy a Budapest utcáin is forgatott filmben megjelenik-e Sólyomszem, akivel többször is utalást tettek a budapesti kalandra.

Cate Shortland rendező Fekete Özvegy-filmjét 2020. május 1-jén mutatják be a mozikban.

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: Amerika Kapitány egyszer még magával a Sátánnal is megküzdött

Kiss Zita

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat