Fekete Özvegy

[D23 2019] Fekete Özvegy a klasszikus fehér ruhában tér vissza jövőre szólófilmjében

A D23 Expón más Marvel alkotások mellett bemutatták Scarlett Johansson új, fehér ruháját is, amit a Fekete Özvegy-filmben visel majd.

A D23 Expón más Marvel alkotások mellett bemutatták Scarlett Johansson új, fehér ruháját is, amit a Fekete Özvegy-filmben visel majd.

Tegnap Kevin Feige a Marvel Studios elnöke egy Marvel Moziverzum 4. fázis előzetes társaságában több új Marvel projektet is bejelentett, így hamarosan Ms. Marvel az első muszlin szuperhős is együtt lóghat a Bosszúállókkal, de az Örökkévalók jelmezét is megmutatták nekünk a filmből, valamint bejelentették a Fekete Párduc 2. részét. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

És ha már jelmezekről beszélünk, akkor a D23 Expón bemutatott előzetesben a rajongók kiszúrták, hogy Fekete Özvegy teljesen fehérbe öltözött. A levetített előzetest a stúdió egyelőre nem osztotta meg, csak a rendezvényre kilátogatók látták, azonban a kiállításon így is megörökítették Natasha új, klasszikus jelmezét a szólófilmjéből.

A Fekete Özvegy-film pontos története nem ismert, bár azt azért sikerült kihámozni, hogy a sztori az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti időben játszódik, és több Fekete Özvegye is lesz. De hogy Natnek mi dolga akadt Kiképzővel, egyelőre nem tudni, mint ahogy azt sem, hogy a Budapest utcáin is forgatott filmben megjelenik-e Sólyomszem, akivel többször is utalást tettek a budapesti kalandra.

Cate Shortland rendező Fekete Özvegy-filmjét 2020. május 1-jén mutatják be a mozikban.

Total
24
Shares
Previous Article

Tellus Justo Ipsum Sociis Neque Rhoncus Ac Pellentesque

Next Article
Kevin Feige és Tom Holland

Tom Holland és Kevin Feige is megszólalt miután a Marvel Studios elvesztette Pókembert

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!