D23

[D23 2019] Kiszivárgott a Marvel Moziverzum 4. fázis előzetese, benne Fekete Özvegy jelenettel

Elrajtolt a Disney D23 Expo nevezetű saját rendezvénye, s rögtön egy előzetessel örvendeztették meg a rajongókat a Marvel Moziverzum 4. fázisáról.

Elrajtolt a Disney D23 Expo nevezetű saját rendezvénye, s rögtön egy előzetessel örvendeztették meg a rajongókat a Marvel Moziverzum 4. fázisáról.

A mai nappal kezdetét vette a D23 Expo, ahol a The Walt Disney a Star Wars: Skywalker kora és a The Mandalorian attrakciók mellett a Marvel Studios készülő alkotásaival várják a rajongókat. A következő napokban igyekszünk majd minden fontosabb pillanatról beszámolni, és a jelek szerint előzetesekből, poszterekből és sztárokból nem szenvedünk hiányt. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Az első napon egyből egy előzetessel várták a rajongókat a Marvel Moziverzum 4. fázisáról, ami még Fekete Özvegy-film jelenetet is tartalmazott. Egyelőre nem tudni, hogy a Disney hivatalosan is bemutatja-e majd az előzetest, vagy be kell érnünk a kiszivárgott kamerás minőséggel.

A 4. fázis előzetesét főként a már elkészült alkotásokból vágták össze, azonban mindössze három másodpercre Natasha Romaoff ügynököt is kiszúrhattuk a videóban, miközben egy ismeretlen ellenféllel küzd. A Marvel következő filmje Scarlett Johansson főszereplésében Budapest utcáin is forgatott Fekete Özvegy-film lesz, amit Kevin Feige hivatalosan a San Diego-i Comic-Conon jelentett be, de előzetest eddig nem láttunk belőle, csak egy-egy kiragadott képkockát a filmből – a D23 előzetesében látott jelenet megegyezik azzal, amit láttunk a Hall H teremben múlt hónapban.

És ha már Fekete Özvegy, akkor a minap új forgatási fotók is megjelentek a filmről:

Reményeink szerint a következő két napban még többet megtudunk a Marvel Studios tervéről, és még a messzi-messzi galaxisba is teszünk egy rövid kitérőt.

Fekete Özvegy

Total
0
Shares
Previous Article
Tom Holland

Az Uncharted-film már megint rendező nélkül maradt

Next Article
Obi-Wan Kenobi

[D23 2019] Bejelentették az Obi-Wan Kenobi-sorozatot, főszerepben Ewan McGregorral

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!