[D23 2019] A Marvel Studios bemutatta a WandaVison Disney+ minisorozat poszterét is

Hétvégén végre pillantást vehettünk Wanda és Vízió közös sorozatának, a WandaVison első poszterére.

Hétvégén végre pillantást vehettünk Wanda és Vízió közös sorozatának, a WandaVison első poszterére.

Hétvégén került megrendezésre a D23 Expó, ahol a Disney folytatta a bejelentéseket a San Diego-i Comic-Con után. Kevin Feige a Marvel Studios elnöke bejelentette, hogy mikor mutatják be a Fekete Párduc 2. részét, amit természetesen Ryan Coogler dirigál ezúttal is, de az Örökkévalók, Ms. Marvel bemutatása mellett a The Falcon and the Winter Soldier és a WandaVision minisorozatok is ott voltak a színpadon.

Ahogy azt már korábban is pletykálták, a Marvel Studios saját sorozatot készít Skarlát boszorkány (Elizabeth Olsen) és Vízió (Paul Bettany) románcáról, hogy közelebbről megismerjük a két karaktert. Ugyan a sorozatot megerősítették júliusban, azonban Feige nem árult el többet, most azonban a poszternek hála már tudjuk, hogy a minisorozat valóban a ’60-as években játszódik, mint ahogy azt korábban pletykálták.

WandaVision

A rajongók egyből kiszúrhatták Wanda jelmezét, ami a képen pontosan úgy fest, ahogy a képregényekben láttuk, és ez egyben arra is utalhat, hogy a képernyőn látjuk felnőni majd Skarlát boszorkányt. Wanda mellett Vízió is klasszikus kosztümben foglal helyet a kanapén, de a boldog párra mit sem sejtő veszély les, akinek árnyékát a kép háttérében láthatjuk.

A WandaVison-sorozat 2021 tavaszán debütál a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

Rey megmutatta sötét oldalát a Star Wars: Skywalker kora legújabb előzetesében

Next Article
Emma Stone

[D23 2019] Emma Stone felismerhetetlen Szörnyella de Frászként

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!