Colin Trevorrow

Colin Trevorrow nem gondolja, hogy a The Book of Henry bukása miatt kellett távoznia

Colin Trevorrow nem hiszi, hogy azért rúgták ki a Star Wars: Episode IX éléről, mert a The Book of Henry leszerepelt.

Colin Trevorrow nem hiszi, hogy azért rúgták ki a Star Wars: Episode IX éléről, mert a The Book of Henry leszerepelt.

Az eredeti terv az volt, hogy a Jurassic World franchise két részét is jegyző Colin Trevorrow írja és forgatja a Star Wars: Episode IX részt, azonban 2017 nyarán a stúdió kreatív különbségekre hivatkozva megvált a rendezőtől, s az új trilógia első rész rendezőjére, J.J. Abramsre bízta a befejező részt. Trevorrow a távozás óta meglehetősen szűkszavú volt, nem igazán beszélt a valódi okokról, mivelhogy nem szeretné befolyásolni a jövő év végén érkező epizód fogadtatását.

Az Uproxx beszélgetett Trevorrowval, ahol a rendező röviden arról is beszélt, hogy már javában dolgozott a Star Wars következő részén, amikor a kritikusok szétszedték The Book of Henry filmért:

Tudjátok, de én nem tudom. Úgy értem, hogy tényleg nem gondolkoztam el ezen. Megmondom őszintén, a The Book of Henry reakciója sokkal károsabb volt, mint maga a film, de ennek különösebben nem volt hatása a Lucasfilmre. Nézzétek, minden rendező, aki dolgozott már a Lucasfilmnél, szívét, lelkét beletette a munkába, és néha kénytelenek mindent hátrahagyni, mert még a kreatív emberek sem találják a közös hangot.

A „közös hang” sokak szerint arra utalhat, hogy Trevorrow forgatókönyve nem nyerte el a Disney tetszését, és valójában ezért repült a székből. Pletykák szerint Colin Trevorrow és Derek Connolly olyan forgatókönyvet írt, ami sem nekik, sem Kathleen Kennedy Lucasfilm elnökének nem tetszett, így kérték fel J.J. Abramst és Chris Teriot szkript megírására.

Total
0
Shares
Previous Article
Halloween

Michael Myers visszatért a Halloween első hivatalos előzetesében

Next Article

[FRISSÍTVE] Szinkronos előzetest kapott a Pókember: Irány a Pókverzum

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!