Colin Trevorrow a Jurassic World-folytatásáról beszélt

A Jurassic World: Bukott birodalom társírója, Colin Trevorrow arról beszélt, hogy mennyire más lesz a folytatás, mint az első volt.

A Jurassic World: Bukott birodalom társírója, Colin Trevorrow arról beszélt, hogy mennyire más lesz a folytatás, mint az első volt.

Az élet utat tört magának 2015-ben, mikor bemutatták a franchise új filmjét, a Jurassic Worldöt. A film nem csak az év egyik nagy blockbuster címét zsebelte be, de új irányt mutatott a szériának is. Most, hogy láttuk a Bukott birodalom első előzetesét, illetve kaptunk egy kis útmutatót a történethez, a rajongók arra kíváncsiak, hogy vajon a dinoszauruszok maradnak a szigeten, vagy esetleg meghódítják az egész világot?

Sebas Tebany interjújában Colin Trevorrow a film társírója kifejtette, hogy mit várhatunk a Jurassic World 2.-ben:

Számomra ez a kapzsiságról szól. Az első film arról szólt, hogy ha pénz van az asztalon, lesz valaki, aki megcsinálja az elképzelhető legrosszabb dolgokat, vagy sok esetben a legcsúnyább dolgot, csakhogy pénzt kapjon érte. A film [Bukott birodalom] egy kicsit jobban arra fog koncentrálni, hogy milyen odafigyelést érdemelnek az állatok, amit a kapzsiság eredményeként alkottunk meg. Úgy tűnik, hogy a két film hasonló, mert mindannyian egy ködös, félelmetes szigetre mennek dinoszauruszok közzé, de ez az út nagyon, nagyon különböző lesz, mint ahogy azt elképzelnénk. Valójában szíve és lelke van a filmnek, és a történet fordulata nem az, amit láttuk az előzetesben. Nagyon más lesz attól, amit láttunk Az elveszett világ: Jurassic Parkban.

Trevorrow azt is kifejtette, hogy az új sorozat tervezésekor szem előtt tartották, hogy a film egy nagyobb történet része, így az egyes részek elgondolkodtatják majd a nézőket, hogy merre is halad a történet, és mindezt úgy, hogy nincs szükség cliffhangerekre:

A film végén nem lesz cliffhanger, de úgy terveztük meg a filmet, hogy az emberek tudni akarják majd, mi vár rájuk a folytatásban. Ezzel szemben a korábbi Jurassic Park filmeknél egyértelműek voltak a befejezések. A társírómmal, Derek Connollyval együttműködve arra is gondoltunk, hogy a jövőben merre megyünk még a történetben.

A Jurassic World: Bukott birodalom országos bemutatója 2018. június 7-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article
Alien

Neill Blomkamp új koncepciós rajzokat mutatott be az Alien 5.-höz

Next Article

Új képkockát kaptunk a Végtelen háborúból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!