Főoldal Filmek Új képkockát kaptunk a Végtelen háborúból
Filmek

Új képkockát kaptunk a Végtelen háborúból

És néhány új infót csepegtetett Robert Downey Jr. is.

805

És néhány új infót csepegtetett Robert Downey Jr. is.

Vészesen közeledik az eddigi legnagyobb szabású képregény film, ahol minden mozgásra képes szuperhős összefog, hogy megállítsa a Földet fenyegető őrült Titánt, Thanost. A Bosszúállók mellett a Galaxis Őrzőinek csapata is tiszteletét teszi a filmben, ahogy ez a képen is látható: éppen Mordály és Mantis próbál életet lehelni Thor-ba, reméljük sikerrel.

Természetesen Robert Downey Jr. is újra magára ölti a Vasember páncélt, ne feledjük 2008-ban, azaz a Végtelen háború premierjéhez képest 10 évvel korábban vele, és az első Vasember filmmel kezdődött minden. A színész A galaxis őrzői vol. 2. után meg is ígérte 5 éves kisfiának, hogy ha „szerencsés lesz” akkor bemutatja őt Mordálynak is, bár az ígéret nehézségekbe ütközik, a mostaninál jobb alkalom nem igen lesz a betartására. Ezen kívül RDJ másról is beszélt egy interjú során, többek között megígérte, hogy Amerika Kapitány és Vasember közötti dinamika megváltozik a Polgárháborúhoz képest:

Számomra az a legnehezebb, hogy ránézek Evans-ra és legszívesebben odamennék hozzá, megszagolnám vagy csak elmondanám hogy milyen menőn néz ki a napszemüvegében, mikor elsétál előttem ebédelni. Aztán hirtelen mérges leszek rá és gyilkos pillantásokat vetek felé. Nos még ez a kapcsolat is meg fog változni.”

Ez alapján úgy tűnik, hogy ha esetleg javulna is a kapcsolatuk, először még rosszabbra fog fordulni.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Robert Downey Jr.
Filmek

Robert Downey Jr. majdnem szerepelt A sötét lovag-trilógiában

Robert Downey Jr. felfedte, hogy annak idején megpályázta a DC univerzum egyik...