x
Filmek

Új képkockát kaptunk a Végtelen háborúból

És néhány új infót csepegtetett Robert Downey Jr. is.

Új képkockát kaptunk a Végtelen háborúból
  • Publisheddecember 29, 2017

És néhány új infót csepegtetett Robert Downey Jr. is.

Vészesen közeledik az eddigi legnagyobb szabású képregény film, ahol minden mozgásra képes szuperhős összefog, hogy megállítsa a Földet fenyegető őrült Titánt, Thanost. A Bosszúállók mellett a Galaxis Őrzőinek csapata is tiszteletét teszi a filmben, ahogy ez a képen is látható: éppen Mordály és Mantis próbál életet lehelni Thor-ba, reméljük sikerrel.

Természetesen Robert Downey Jr. is újra magára ölti a Vasember páncélt, ne feledjük 2008-ban, azaz a Végtelen háború premierjéhez képest 10 évvel korábban vele, és az első Vasember filmmel kezdődött minden. A színész A galaxis őrzői vol. 2. után meg is ígérte 5 éves kisfiának, hogy ha „szerencsés lesz” akkor bemutatja őt Mordálynak is, bár az ígéret nehézségekbe ütközik, a mostaninál jobb alkalom nem igen lesz a betartására. Ezen kívül RDJ másról is beszélt egy interjú során, többek között megígérte, hogy Amerika Kapitány és Vasember közötti dinamika megváltozik a Polgárháborúhoz képest:

Számomra az a legnehezebb, hogy ránézek Evans-ra és legszívesebben odamennék hozzá, megszagolnám vagy csak elmondanám hogy milyen menőn néz ki a napszemüvegében, mikor elsétál előttem ebédelni. Aztán hirtelen mérges leszek rá és gyilkos pillantásokat vetek felé. Nos még ez a kapcsolat is meg fog változni.”

Ez alapján úgy tűnik, hogy ha esetleg javulna is a kapcsolatuk, először még rosszabbra fog fordulni.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.