Wide Screen
Image default
Filmek

Chris Terrio, a Skywalker kora társírója elárulta, hogy Snoke legfőbb vezér hogyan vezetett Palpatine visszatéréséhez

A Star Wars: Skywalker kora társírója ezúttal arról beszélt, hogy Snoke legfőbb vezér végül hogyan vezetett Palpatine uralkodó visszatéréséhez.

A Skywalker kora legnagyobb meglepetését Palpatine uralkodó visszatérése jelentette, merthogy a tavasszal bemutatott első előzetesig nyoma sem volt, hogy Ian McDiarmid karaktere, Palpatine uralkodó túlélte a reaktorrobbanást.

Az Awards Daily lap készített interjút az Oscar-díjas forgatókönyvíróval, Chris Terrioval, aki a beszélgetés során elárulta, hogy a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy és Michelle Rejwan fejlesztési és produkciós alelnök mindvégig számolt a galaxis valaha volt legnagyobb gazemberének visszatérésével, de csak Az utolsó Jedik eseményei után vált biztossá, hogy Darth Sidious visszatér a legendás Skywalker sorozat befejezésében.

[Ben Solo megváltása] trükkössé válik a VIII. rész végén, mert Snoke meghalt. Abban a pillanatban látszólag Kylo Ren lett a galaxis legnagyobb rosszfiúja. Olyan antagonistára volt szükség, akivel a jófiúk harcolhatnak, és ez volt az amikor megpróbáltunk összefüggést keresni, hogy a történtek mögött mindvégig ki volt a gonosz nagy forrása. A gonoszság forrása a galaxisban csak arra vár, hogy bosszút álljon, és hogy eljöjjön az ideje. Ebben a verzióban Palpatine néven ismert teremtmény – az ő teste meghalt A Jedi visszatérben – türelmesen várt. Rókalyukba beásta magát és arra várt, hogy esélye legyen visszaállítani teljes hatalmát.
Chris Terrio

Terrio ezzel talán azt is megerősítette, hogy a Skywalker korában látott Palpatine egy klón volt, mert ahogy fogalmazott, az Uralkodó meghalt a VI. részben. A Star Wars News korábban felhívta a figyelmünket, hogy Matt Smith valójában az Uralkodót játszotta volna a filmben, ám J.J. Abrams dobta azt a tervet, s inkább Ian McDiarmid-ot hozta vissza, vagyis a korai tervekben Palpatine sokkal fiatalabb lett volna.

Spoilermentes kritikánkat már olvashatják az oldalon.

Még több a témában...

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon