Palpatine

Chris Terrio, a Skywalker kora társírója elárulta, hogy Snoke legfőbb vezér hogyan vezetett Palpatine visszatéréséhez

A Star Wars: Skywalker kora társírója ezúttal arról beszélt, hogy Snoke legfőbb vezér végül hogyan vezetett Palpatine uralkodó visszatéréséhez.

A Star Wars: Skywalker kora társírója ezúttal arról beszélt, hogy Snoke legfőbb vezér végül hogyan vezetett Palpatine uralkodó visszatéréséhez.

A Skywalker kora legnagyobb meglepetését Palpatine uralkodó visszatérése jelentette, merthogy a tavasszal bemutatott első előzetesig nyoma sem volt, hogy Ian McDiarmid karaktere, Palpatine uralkodó túlélte a reaktorrobbanást.

Az Awards Daily lap készített interjút az Oscar-díjas forgatókönyvíróval, Chris Terrioval, aki a beszélgetés során elárulta, hogy a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy és Michelle Rejwan fejlesztési és produkciós alelnök mindvégig számolt a galaxis valaha volt legnagyobb gazemberének visszatérésével, de csak Az utolsó Jedik eseményei után vált biztossá, hogy Darth Sidious visszatér a legendás Skywalker sorozat befejezésében.

Terrio ezzel talán azt is megerősítette, hogy a Skywalker korában látott Palpatine egy klón volt, mert ahogy fogalmazott, az Uralkodó meghalt a VI. részben. A Star Wars News korábban felhívta a figyelmünket, hogy Matt Smith valójában az Uralkodót játszotta volna a filmben, ám J.J. Abrams dobta azt a tervet, s inkább Ian McDiarmid-ot hozta vissza, vagyis a korai tervekben Palpatine sokkal fiatalabb lett volna.

Spoilermentes kritikánkat már olvashatják az oldalon.

Total
24
Shares
Previous Article
Kevin Feige

Kevin Feige megmondta, hogy a Végjáték után ki lett a Marvel Moziverzum legerősebb hőse

Next Article
Végtelen háború

A Végtelen háború koncepciós tervek alternatív pókkosztümről, szörnyekről és Doctor Strange nanoruhájáról vizionálnak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!