Snoke

A Skywalker korából megtudjuk a szörnyű igazságot Snoke legfőbb vezérről?

Snoke legfőbb vezér származása az új Star Wars-trilógia egyik legnagyobb rejtélye, azonban a Skywalker kora erre is válasszal szolgálhat.

Snoke legfőbb vezér származása az új Star Wars-trilógia egyik legnagyobb rejtélye, azonban a Skywalker kora erre is válasszal szolgálhat.

Az egyik leghitelesebb forrás arról számolt be, hogy J.J. Abrams történetéből, a Skywalker korából arra is választ kapunk majd, hogy ki volt valójában Snoke legfőbb vezér, akit Rian Johnson sok más szempont mellett ezt is figyelmen kívül hagyott.

A Making Star Wars értesülései szerint a Skywalker-saga utolsó része a sok megválaszolatlan kérdés mellett arra is kitér majd, hogy megismerjük Snoke háttértörténetét, noha nem annyira részletesen, mint majd a későbbi regényekben, de legalább többet megtudunk az Első Rend gonoszkezű vezetőjéről. Az oldal forrása azt állítja, hogy amikor Kylo Ren landol az Exegol (így hívják azt a bolygót, ahol Palpatine uralkodó mindvégig bujkált) bolygón, felfedez egy helyet, ahol hordókban vagy kapszulákban valamiféle kis élőlényeket tartanak, mint relikviákat. Kylo Ren ezekben a hordókban az egykori mesterének, Snoke legfőbb vezér klónjait találja, de túl sokan vannak ahhoz, hogy összeszámolja őket.

Mindez azt jelenti, hogy Snoke végig egy klón volt, ami azt a népszerű rajongói teóriát erősíti meg, hogy a Star Wars VI. rész – A Jedi visszatér után az Uralkodó mindvégig új testet szeretett volna magának teremteni, sajnos azonban Kylo Ren és Rey keresztülhúzta számítását, mikor megölték Snoke-ot a VIII. részben. Ez azt is megmagyarázná, hogy Snoke miért nézett ki olyan megviseltnek, hiszen idő múlásával a test roncsolódott a hatalmas Erő következményeképpen.

Az ébredő Erőben, most pedig a The Mandalorian-sorozatban láttunk utalást a klónokra, a rajongói tábor pedig továbbra is megvan győződve arról, hogy a Jon Favreau sorozata lehet a kulcsa Palpatine visszatérésére, hiszen ha igazak a teóriák, akkor a sorozatban látott Bébi Yoda egy klón, amit a Birodalom azért alkotott meg, hogy új gazdatestet találjanak a Sith nagyúrnak. A The Mandalorian első évad utolsó részét egy héttel a Skywalker kora után fogják bemutatni – talán nem véletlen az időzítés.

Snoke
Total
5
Shares
Previous Article

Megérkezett a Nincs idő meghalni első teasere

Next Article
Avatar

Idén már nem forognak tovább az Avatar-folytatások

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!