Főoldal Filmek Chris Pratt annyira kemény, hogy késsel menti meg a világot a dinóktól a Jurassic World: Világuralom legújabb képén
Filmek

Chris Pratt annyira kemény, hogy késsel menti meg a világot a dinóktól a Jurassic World: Világuralom legújabb képén

Sok-sok képet kaptunk már, de mikor jön a nagy előzetes?

440
Jurassic World

Az elmúlt hónapokban több kiragadott képet is kaptunk a várva várt Jurassic World: Világuralom című filmből. Láthattuk, ahogy Claire nyakig merül a bajban, miközben egy húsevő dinoszaurusz les rá, azt is láttuk, miközben Owen próbál megszelídíteni egy növényevő dinoszauruszt, majd motorral menekül az új, halálos raptor elől. Igaz, hogy a legújabb képen nem látunk dinoszauruszt, mindössze gyanítjuk, hogy az őshüllők valamelyike éppen ebédelni készül, azonban Chris Pratt oldalán először pillanthatjuk meg DeWanda Wise karakterét .

Miközben várjuk a nagy előzetest a filmből, az USA Today egy új állóképet tett közzé Colin Trevorrow rendező filmjéből. Az állóképen Owen Grady (Chris Pratt) látható, aki egy titokzatos új karakterrel összefog, akit a She’s Gotta Have It sztárja, DeWanda Wise alakít a trilógia befejező részében. Noha a lenti a képből nem derült ki, hogy mi ellen harcolnak, de joggal tehetjük fel a kérdést, hogy vajon a kés volt a legjobb választás a fenevad ellen?

A harmadik részben nemcsak az új franchise szereplői, köztük Chris Pratt és Bryce Dallas Howard karakterei térnek vissza az első két részből, hanem a Jurassic Park legendás alakjai is, Sam Neil, Laura Dern és Jeff Goldblum, miközben olyan új karaktereket ismerünk majd ebben a részben, mint Mamoudou Athie, valamint DeWanda Wise, és természetesen lesznek dinoszauruszok is. A főellenség kilétét is Sam Neill fedte fel még tavaly. A befejező részben minden eddiginél félelmetesebb és nagyobb dinoszaurusz lesz majd a főhősök ellenfele. A böszme nagy Giganotosaurus lesz a vérengző fenevad, aki még a legendás Tyronasaurus Rexnél is nagyobb volt korában, bár a két állat nem találkozhatott egymással. Az állat eddig egyetlen részben sem tűnt még fel a filmsorozatban.

A trilógia befejező részében eddig soha nem látott tájon bukkannak fel a kihalt hüllők. A kiszivárgott forgatási képeken korábban már láttuk, hogy a befejező részben hó födte tájakra is ellátogatunk. Hogy az eredeti rész szereplői milyen szerepet játszanak a történetben, jó kérdés, de minden bizonnyal nem egy vendégszerepre ugranak be, annál jóval többet töltenek majd a képernyőn.

Jurassic World: Világuralom csak 2022. július 10-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic-World-Chaos-Theory
Előzetesek

Megérkezett a Jurassic World: Káoszelmélet első kedvcsinálója

Befutott a Jurassic World: Káoszelmélet legelső kedvcsinálója, melyben visszatérhetünk immár egy dinoszauruszok...