Főoldal Filmek Bryce Dallas Howard karaktere, Claire nyakig ül a bajban a Jurassic World: Világuralom új képkockáján
Filmek

Bryce Dallas Howard karaktere, Claire nyakig ül a bajban a Jurassic World: Világuralom új képkockáján

A dolgok nem állnak túl jól Claire számára...

498
Jurassic World: Bukott világ

A Jurassic World franchise harmadik részét a tervek szerint idén nyáron mutatták volna be a mozikban, azonban a koronavírus-járvány miatt megcsúsztak a forgatással, ezért a Universal Pictures bő egy évvel eltolta a premiert. Bár a forgatást már rég befejezték, de előzetest egyelőre nem akarnak mutatna, helyette kaptunk egy új képet a filmből, amin Bryce Dallas Howard karakterét láthatjuk nyakig merül a bajba.

Legutóbb a Jurassic World: Világuralom című filmben annak voltunk a szemtanúi, hogy a dinoszauruszok kiszabadultak a ketrecből, és ellepték a világunkat. Nem sokat tudunk a folytatásról, de abban biztosak vagyunk, hogy sok fejtörést okoznak majd a 65 millió évvel ezelőtt kihalt hüllők az emberiség számára. Kaptunk egy prológust erről, ami felvezetette, hogyan élnek a dinoszauruszok és az emberek egymás társaságában, de azóta rádiócsend van, a stúdió és Colin Trevorrow rendező hallgat a harmadik részről.

Egészen a tegnapi napig, amikor is egy vadonatúj képkockát ragadtok ki a folytatásból, a képen Bryce Dallas Howard által megformált Claire. A Total Film Magazine a 2022-es számából osztotta meg a képet, ahol Claire nyakig merül egy zavaros mocsárban, miközben egy ragadozó dinoszaurusz les rá mögötte.

A harmadik részben nemcsak az új franchise szereplői, köztük Chris Pratt és Bryce Dallas Howard karakterei térnek vissza az első két részből, hanem a Jurassic Park legendás alakjai is, Sam Neil, Laura Dern és Jeff Goldblum, miközben olyan új karaktereket ismerünk majd ebben a részben, mint Mamoudou Athie, valamint DeWanda Wise, és természetesen lesznek dinoszauruszok is. A főellenség kilétét is Sam Neill fedte fel még tavaly. A befejező részben minden eddiginél félelmetesebb és nagyobb dinoszaurusz lesz majd a főhősök ellenfele. A böszme nagy Giganotosaurus lesz a vérengző fenevad, aki még a legendás Tyronasaurus Rexnél is nagyobb volt korában, bár a két állat nem találkozhatott egymással. Az állat eddig egyetlen részben sem tűnt még fel a filmsorozatban.

A trilógia befejező részében eddig soha nem látott tájon bukkannak fel a kihalt hüllők. A kiszivárgott forgatási képeken korábban már láttuk, hogy a befejező részben hó födte tájakra is ellátogatunk. Hogy az eredeti rész szereplői milyen szerepet játszanak a történetben, jó kérdés, de minden bizonnyal nem egy vendégszerepre ugranak be, annál jóval többet töltenek majd a képernyőn.

Jurassic World: Világuralom csak 2022. július 10-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic-World-Chaos-Theory
Előzetesek

Megérkezett a Jurassic World: Káoszelmélet első kedvcsinálója

Befutott a Jurassic World: Káoszelmélet legelső kedvcsinálója, melyben visszatérhetünk immár egy dinoszauruszok...

Jurassic Park
Filmek

A Jurassic Park írója nem akarta, hogy Ian Malcolm szerepeljen a filmben

Jeff Goldblumot majdnem megfosztották az egyik legjobb szerepétől.