x
Close


Közelgő események

Előzetesek

A Jurassic World: Világuralom teaser előzetese azt az időt idézi, amikor a dinoszauruszok uralták a Földet

65 millió évet megyünk vissza az időben a Jurassic World 3. első felvételén.

  • Publishedjúnius 21, 2021

Bár ez még nem a teljes értékű előzetes, amit a jövő héten fognak bemutatni, de már most a premier előtt betekintést kapunk abba az időbe, amikor a Földet a dinoszauruszok uralták, s valami hasonló lehet számítani a folytatásban is, miután a Jurassic World: Bukott birodalom azzal végződött, hogy az állatok kiszabadultak.

A rajongók már türelmetlenül várják a Jurassic World franchise legújabb részének előzetesét, de már tényleg csak napok választják el őket a videótól, ugyanis a Universel Pictures következő hét péntekjén fogja bemutatni. Ezt még korábban megerősítették, hogy június 25-én a Halálos iramban 9. előtt egy exkluzív előzetest kapnak azok, akik IMAX vetítésre váltottak jegyet.

Egyelőre nem tudni, hogy az előzetest mikor fogják online bemutatni, feltéve, ha feltöltik majd a világhálóra, de ameddig várunk erre, a stúdió közösségi oldalán megosztott egy pár másodperces kis videót belőle. Egy prológust kaptunk, ami visszavisz minket abba az időbe, amikor a dinoszauruszok uralták a Földet. Múlt héten valaki, aki már látta a videót megosztotta, hogy a kis bevezető után visszaugrunk a jelenbe, ahol annak lehetünk szemtanúi, hogy egy T-Rex mindent elpusztít egy autós parkolóban.

A harmadik részben nemcsak az új franchise szereplői, köztük Chris Pratt és Bryce Dallas Howard karakterei térnek vissza az első két részből, hanem a Jurassic Park legendás alakjai is, Sam Neil, Laura Dern és Jeff Goldblum, miközben olyan új karaktereket ismerünk majd ebben a részben, mint Mamoudou Athie, valamint DeWanda Wise, és természetesen lesznek dinoszauruszok is. A főellenség kilétét is Sam Neill fedte fel még tavaly. A befejező részben minden eddiginél félelmetesebb és nagyobb dinoszaurusz lesz majd a főhősök ellenfele. A böszme nagy Giganotosaurus lesz a vérengző fenevad, aki még a legendás Tyronasaurus Rexnél is nagyobb volt korában, bár a két állat nem találkozhatott egymással. Az állat eddig egyetlen részben sem tűnt még fel a filmsorozatban.

A trilógia befejező részében eddig soha nem látott tájon bukkannak fel a kihalt hüllők. A kiszivárgott forgatási képeken korábban már láttuk, hogy a befejező részben hó födte tájakra is ellátogatunk. Hogy az eredeti rész szereplői milyen szerepet játszanak a történetben, jó kérdés, de minden bizonnyal nem egy vendégszerepre ugranak be, annál jóval többet töltenek majd a képernyőn.

Jurassic World: Világuralom csak 2022. július 10-én kerül a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.