x
Close


Közelgő események

Filmek

A Jurassic World: Világuralom teaser posztere egy új dinóról árulkodik, de az előzetesre sem kell sokat várni

Minden itt, ezzel a képpel kezdődött.

A Jurassic World: Világuralom teaser posztere egy új dinóról árulkodik, de az előzetesre sem kell sokat várni
  • PublishedJune 10, 2021

Nagyon úgy fest, hogy a Jurassic World: Világuralom első előzetesét a vártnál jóval korábban, már jövő héten bemutathatják, ahogy erre Sam Neill utalt közösségi oldalán. A Jurassic Park és a Jurassic Park 3. után Dr. Alan Grant szerepében visszatérő színész úgy fogalmazott, hogy a rajongók egy „bővített előzetest” kapnak a Halálos iramban 9. IMAX vetítése előtt.

Minden bizonyára a rajongók már türelmetlenül várják a pillanatot, amikor betekintést kapjanak a Jurassic World filmszéria harmadik részébe. Már tényleg nem kell sokat aludnunk a Világuralom első előzetesére, hiszen megerősítést kapott, hogy június 25-én a Halálos iramban 9. előtt levetítik az első trailert. Neill közösségi felületén megosztotta az első teaser posztert, rajta azzal a szúnyoggal, ami megkövült a gyantába, illetve a rivaldafényben egy titokzatos új dinoszaurusszal, a háttérben pedig egy tollas dinóval, a Moros Intrepidus-szal.

A harmadik részben nemcsak az új franchise szereplői, köztük Chris Pratt és Bryce Dallas Howard karakterei térnek vissza az első két részből, hanem a Jurassic Park legendás alakjai is, Sam Neil, Laura Dern és Jeff Goldblum, miközben olyan új karaktereket ismerünk majd ebben a részben, mint Mamoudou Athie, valamint DeWanda Wise, és természetesen lesznek dinoszauruszok is. A főellenség kilétét is Sam Neill fedte fel még tavaly. A befejező részben minden eddiginél félelmetesebb és nagyobb dinoszaurusz lesz majd a főhősök ellenfele. A böszme nagy Giganotosaurus lesz a vérengző fenevad, aki még a legendás Tyronasaurus Rexnél is nagyobb volt korában, bár a két állat nem találkozhatott egymással. Az állat eddig egyetlen részben sem tűnt még fel a filmsorozatban.

A trilógia befejező részében eddig soha nem látott tájon bukkannak fel a kihalt hüllők. A kiszivárgott forgatási képeken korábban már láttuk, hogy a befejező részben hó födte tájakra is ellátogatunk. Hogy az eredeti rész szereplői milyen szerepet játszanak a történetben, jó kérdés, de minden bizonnyal nem egy vendégszerepre ugranak be, annál jóval többet töltenek majd a képernyőn.

Jurassic World: Világuralom csak 2022. július 10-én kerül a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.